Όσα δεν καταφέρνουν να διαλύσουν ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα έρχονται οι διορισμένοι Διοικητές Νοσοκομείων να το αποτελειώσουν.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Σ’ ένα πρωινό ο Διοικητής μοίρασε 3+1 εντέλλεσθε και το Νοσοκομείο εισέπραξε 1+1 παραιτήσεις γιατρών.
Σε μία οργισμένη ανακοίνωση (κλικ εδώ) η Ένωση Γιατρών Κέρκυρας τονίζει:
«Αν το Υπουργείο και η ΥΠΕ έχουν ως τελικό στόχο να διαλύσουν, μέσω της παρούσας Διοίκησης, το νοσοκομείο, να βγουν να το πουν ευθέως! Αν έχουν στόχο να οδηγήσουν σε παραίτηση όλο το προσωπικό να βγουν να το πουν ευθέως!
Αν έχουν στόχο να υποβαθμίσουν περαιτέρω τη δημόσια Υγεία στο νησί ούτως ώστε να δώσουν υπηρεσίες σε φίλους και μέλη τους ιδιώτες με τους οποίους φωτογραφίζονται κάθε τρεις και λίγο, να βγουν να το πουν ευθέως!
Επιτέλους! Η Κέρκυρα και οι πολίτες της αξίζουν πολλά περισσότερα από ανίκανους και καταστροφικούς Διοικούντες! Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην κατρακύλα! Οι Κερκυραίοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!».
Εντωμεταξύ ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Ρουμπάτης, εκτός από τα εντέλλεσθε που εκδίδει σωρηδόν, βρίσκει χρόνο και ασχολείται με την αγιογραφία. Μάλιστα πρόσφατα φιλοτέχνησε το πορτραίτο του Κυριάκου Μητσοτάκη και το δώρισε στον αγιογραφούμενο, εισπράττοντας τρυφερές στιγμές συμπάθειας.