Site icon www.ygeianet.gr

Όπως ο Αιγέας..

Περιμέναμε 6 μέρες.

Έξι μέρες αγωνίας, αγναντεύοντας όπως ο Αιγέας το πέλαγος, μήπως φανεί το πλοίο που θα έφερνε την ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Φανήκαμε τυχεροί.

Σήμερα ξεπρόβαλε στο πέλαγος της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ η πρώτη ορθή επανακοινοποίηση της προκήρυξης Γκάγκα (κλικ εδώ) και λογικά θα επακολουθήσουν άλλες πέντε-έξι, όπως συνέβη και με την προ τριμήνου προκήρυξη για τους Επιμελητές.

Η ΟΕΝΓΕ επιχείρησε να βάψει μαύρα τα πανιά, στέλνοντας εξώδικο στην κυρία Γκάγκα (εδώ). Όμως εκείνη επιμένει, έχοντας στο πλευρό της τον καπετάνιο Μητσοτάκη, ψημένο στην αρμύρα των ρουσφετιών και στις φουρτούνες των υποκλοπών.

Έτσι θα πάμε στις εκλογές.

Με υποσχέσεις για «αναβάθμιση» του ΕΣΥ, επειδή τάχα δεν πρόλαβαν τα 4 χρόνια που κυβέρνησαν να το «αναβαθμίσουν», με υποσχέσεις υψηλών μισθών –όσο υψηλό ήταν το 10% που δόθηκε στους γιατρούς και το 0% που δόθηκε σε νοσηλευτές, με προκηρύξεις που γίνονται τώρα και θα λιμνάζουν τα επόμενα 4 χρόνια, όπως συνέβη με την προκήρυξη των 900 γιατρών που παρέλαβε η ΝΔ όταν έγινε κυβέρνηση.

Και, αν επικρατήσουν, θα κατεβάσουν στο τέλος της τετραετίας την ταμπέλα από το ΕΣΥ και στη θέση της θα κρεμάσουν το πορτραίτο του αρχηγού πάνω από ένα τεράστιο ΕΓΩ..

Exit mobile version