class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Παλιότερα είχαμε το δίδυμο της κλειδαρότρυπας, το Θέμο Αναστασιάδη και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Τώρα έμεινε μόνον ο πρώτος εξ αυτών να ρυπαρογραφεί κάθε Κυριακή από κοινού με έναν εσμό «δημοσιογράφων», διασύροντας ζωντανούς και νεκρούς με άρθρα και φωτογραφίες που ξεπερνούν τα όρια της δεοντολογίας, ενώ η ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί αμέτοχη το διασυρμό πολιτών.
class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Διέσυραν τον νεκρό Παύλο Φύσσα. Για εβδομάδες ολόκληρες διέσυραν την αναισθησιολόγο στο Ηράκλειο, η οποία είχε την ατυχία να ονομάζεται Πολάκη. Και έπεται συνέχεια.
class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Χθες όμως ξυλοκοπήθηκε άγρια ένας συντάκτης του Πρώτου Θέματος. Από ποιους; Από τους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη. Οι οποίοι θύμωσαν με φωτογραφίες που τράβηξε ο συντάκτης στο Ασκληπείο της Βούλας, στο οποίο είχε μεταφερθεί ο άτυχος τραγουδιστής.
class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Κάποιοι λένε πως προσπάθησε να βγάλει φωτογραφίες μέσα στο νεκροτομείο! Ο ίδιος υποστηρίζει πως τράβηξε μόνο τη… μητέρα του καλλιτέχνη που σπάραζε η γυναίκα από τον πόνο της.
class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Κι έφαγε πολύ ξύλο από τους συγγενείς ο υπηρέτης του λειτουργήματος που λέγεται δημοσιογραφία.
class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Εδώ θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία οι ρυπαρογράφοι. Στην αυτοδικία.
Εξάλλου οι δημοσιογραφίσκοι είναι πολλοί και αναλώσιμοι..