Απεργία στα Κέντρα Πρόληψης

«Δεν είναι μέρα γιορτής, είναι μέρα ντροπής», επισημαίνουν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών και προχωρούν στις 26 Ιούνη σε απεργία.

Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης διεκδικούν την άμεση εξόφληση των χρεών από τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών και τα υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας, πάγια και επαρκή χρηματοδότηση και σαφή λειτουργικό θεσμικό πλαίσιο.

Με σύνθημα «Πρόληψη η λύση για τα ναρκωτικά», το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 26 Ιούνη στην Ομόνοια, στις 10 το πρωί, ενώ μετά θα πραγματοποιηθεί πορεία στο υπουργείο Υγείας. Στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν από τις 10 το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους (Τσιμισκή).