Η ΟΕΝΓΕ για το όργιο καταστολής

div style=”border-bottom: windowtext 1pt solid; border-left: medium none; padding-bottom: 1pt; padding-left: 0cm; padding-right: 0cm; background: #ffcc99; border-top: medium none; border-right: medium none; padding-top: 0cm; mso-element: para-border-div; mso-border-bottom-alt: solid windowtext .5pt”>

 

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2013

< 

<ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την επιστράτευση  εργαζομένων που απεργούν, καθώς και τους άγριους ξυλοδαρμούς και μαζικές συλλήψεις διαδηλωτών, πρακτικές  που ανακαλούν στη μνήμη μας ακραίες εμπειρίες που έζησε στο παρελθόν ο ελληνικός λαός, οι οποίες κατέληξαν ακόμη και σε πολιτική εκτροπή.

Η τρικομματική κυβέρνηση στοχοποίησε αυτή τη φορά τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης. Στον Ερυθρό Σταυρό και στον Ευαγγελισμό διακομίστηκαν λιγότερο ή περισσότερο βαριά τραυματισμένοι διαδηλωτές, ενώ στον Ερυθρό, για μια ακόμη φορά, παραβιάστηκε ο ιερός χώρος του Νοσοκομείου από αστυνομικούς της κρατικής ασφάλειας.

Οι πρακτικές αυτές συνιστούν αναμφίβολα σοβαρή αναβάθμιση της κρατικής καταστολής.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούν. Θα αγωνιστούμε έως εσχάτων για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την επιβίωση του ελληνικού λαού.

 

<ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΝΓΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜ.                                                                    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΝ.