Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 48141

Ο υπουργός Υγείας κάλεσε χτες τους υγειονομικούς συντάκτες σε συνέντευξη τύπου για τα γενόσημα. Ταυτόχρονα η ΟΕΝΓΕ εξέδωσε δελτίο τύπου (κλικ εδώ) στο οποίο αποδεικνύεται τεκμηριωμένα ότι τα γενόσημα στη χώρα μας είναι έως και 880% ακριβότερα από ανάλογα σκευάσματα που κυκλοφορούν στη Σουηδία.

Ο κ. Γεωργιάδης εκών ή άκων θα ήταν υποχρεωμένος ν΄ απαντήσει σε αμείλικτα ερωτήματα των δημοσιογράφων, ορισμένα εκ των οποίων θα αφορούσαν σε πολιτικές (πιθανόν και ποινικές) ευθύνες του ιδίου και των προκατόχων του.

Επέλεξε λοιπόν να ακυρώσει τη συνέντευξη για τα γενόσημα και αντ΄ αυτής να συνδιοργανώσει φιέστα με τον συμπαίκτη του Γ. Πατούλη για φιλανθρωπικό πρόγραμμα που είχε εξαγγελθεί ξανά στο παρελθόν και αφορά σε δωρεά φαρμάκων από τους φαρμακοβιομήχανους με μεσάζοντα τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.

Και πάλι όμως οι κύριοι Γεωργιάδης και Πατούλης δε μπόρεσαν να κρύψουν τον πανικό τους και μόλις έγιναν οι πρώτες ερωτήσεις άρχισαν να βρίζουν τους δημοσιογράφους με χυδαίο τρόπο, επειδή (άκουσον-άκουσον!) έκαναν ερωτήσεις..

Ο μεν Γεωργιάδης τους αποκαλούσε γκρινιάρικα στρουμφάκια, ο δε Πατούλης ανακριτές!

Ο θίασος πίστευε πως θα κοροϊδεύει εσαεί την κοινωνία με καμώματα και ταχυδακτυλουργίες.

Ατύχησε..