Eνα ακόμη εσωκομματικό σόου έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα Ιωάννινα όταν συναντήθηκε με μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας άρχιζε να χοροπηδάει, να χειροκροτά και να φωνάζει «και α και ου και ΔΑΠ – ΝουΔουΦουΚου», κάτι το οποίο ανάρτησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Πάμε γερά για την τρίτη αυτοδύναμη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη» σχολίασε ο υπουργός Υγείας για το βίντεο που συνόδευε την ανάρτησή του.
Προχθές η περιοδεία μου στα Ιωάννινα τελείωσε με την επίσκεψη και την ομιλία μου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων. Εκεί μαζεύτηκε τελικά τόσος κόσμος που δεν χώραγαν ούτε μέσα, ούτε στον διάδρομο. Ό,τι και να λένε η συσπείρωση μας ανεβαίνει διαρκώς και ας είμαστε αρκετούς μήνες προ των εκλογών. Την ωραιότερη όμως υποδοχή, μου την επεφύλαξαν τα παιδιά της @ONNED πάμε γερά για την τρίτη αυτοδύναμη νίκη του @kmitsotakis
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 18, 2026
