Δελτίο τύπου

ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
                  ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 22/09/2011 συνήλθαμε σε έκτακτη γενική συνέλευση και αποφασίσαμε τα ακόλουθα:
1.     Να συμμετέχουμε στην συνάντηση όλων των Συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/09/11 στα γραφεία του Συλλόγου των Δασκάλων απέναντι από το 2ο Δημοτικό σχολείο στις 20:00μμ.
2.     Καλούμε και εμείς από την πλευρά μας, τους συλλόγους και τα σωματεία δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων να συμμετέχουν στην πρώτη αυτή συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας αποφάσεις για τον τρόπο αντίστασης στην επιβολή των χαρατσιών  και τη ληστρική και άδικη επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι, την ίδια στιγμή που απειλείται όχι μόνο η δουλειά μας αλλά και η ίδια μας η ζωή.
3.     Υποστηρίζουμε την Πανελλαδική κίνηση δηλώσεων αντίθεσης κατά της αποπληρωμής των παραπάνω χαρατσιών.

Να σταματήσουμε την εντελώς αυθαίρετη και αόριστη φιλολογία περί σωτηρίας της Πατρίδας όταν με αυτήν στην ουσία στηρίζονται μόνο οι τραπεζίτες οι τοκογλύφοι και γενικότερα το χρηματιστηριακό κεφάλαιο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου