Εκλογική διακήρυξη της συνδικαλιστικής παράταξης ¨ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ¨

Pclass=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: center” align=center>ΕΚΛΟΓΕΣ  ΙΑΤΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008


 


Εκλογική  διακήρυξη  της  συνδικαλιστικής  παράταξης ¨ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ¨


 


  Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι


 


   Την Κυριακή 1 / 6 / 2008 καλούμαστε να αναδείξουμε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, τους αντιπροσώπους μας στον Π.Ι.Σ. και το νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Οι φετινές εκλογές διεξάγονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη πολιτική και κοινωνική συγκυρία. Η άγρια επίθεση ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων εντείνεται, σαρώνοντας κατακτήσεις και δικαιώματα δεκαετιών, που αποκτήθηκαν μ’ αγώνες και θυσίες.


   Ο χώρος της  υγείας, κομβικός ως εκ των πραγμάτων στη λειτουργία ενός κοινωνικού κράτους, δέχεται καίρια πλήγματα. Οι δημόσιες δαπάνες περιορίζονται, φέρνοντας τη χώρα μας στην τελευταία θέση μεταξύ των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε δημόσιες δαπάνες υγείας. Το 60% των δαπανών κατευθύνονται στον ιδιωτικό τομέα, το μεγαλύτερο τμήμα τους στις μεγάλες κερδοσκοπικές εταιρείες που έχουν στήσει πάρτυ στο χώρο της υγείας, εκμεταλλευόμενες την αρρώστια και τον ανθρώπινο πόνο. Αυτό το ποσοστό φέρνει τη χώρα μας  στην πρώτη θέση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ σε ιδιωτικές δαπάνες υγείας, την ώρα που οι μέσες κοινοτικές ιδιωτικές δαπάνες  μόλις που ξεπερνούν το 20%.


   Η υποστελέχωση, η διαφθορά, η παραοικονομία, η διαπλοκή, η αναξιοκρατία, η αφανής ιδιωτικοποίηση, οι απαράδεκτες ξενοδοχειακές υποδομές, η γραφειοκρατία, οι χαμηλές αμοιβές, λειτουργούν υπονομευτικά και διαλυτικά σ’ ότι έχει απομείνει από το κουτσουρεμένο ήδη από τη γέννησή του ΕΣΥ. Η καταστρατήγηση της εθνικής και της κοινοτικής νομοθεσίας στο ζήτημα του απάνθρωπου ωραρίου εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών, σε συνδυασμό με τις απαράδεκτες οικονομικές απολαβές, για τις οποίες η κυβέρνηση αρνείται κάθε συζήτηση, είναι ενδεικτική του πολιτικού της στίγματος.


   Η καταλήστευση των αποθεματικών του ΤΣΑΥ, μέσω απαράδεκτων ενοποιήσεων, δομημένων ομολόγων και κακοδιοίκησης άσχετων ημετέρων, η  de facto αποδοχή της εισφοροαποφυγής από τους μεγαλοκλινικάρχες και το ίδιο το κράτος και η δημιουργία ασφαλισμένων δύο ταχυτήτων χαρακτηρίζουν την ασφαλιστική πολιτική του νεοφιλελεύθερου μοντέλου που με συνέπεια υπηρετούν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


   Οι στόχοι της κυβέρνησης είναι σαφείς. Στο πλαίσιο της πολιτικής ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου της χώρας επιδιώκει να μετατρέψει την υγεία από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα στα χέρια του μεγάλου κεφαλαίου. Για άλλα Νοσοκομεία προωθείται η ουσιαστική κατάργησή τους, για άλλα η μετατροπή τους σε φτωχοκομεία μέσω της συνεχιζόμενης υποβάθμισής τους και για άλλα η μερική ή και η πλήρης ιδιωτικοποίησή τους. Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας της δευτεροβάθμιας περίθαλψης προσφέρεται στο κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Οι γνωστές κερδοσκοπικές εταιρείες προβλέπεται, περιθωριοποιώντας τον ελευθεροεπαγγελματία γιατρό,  να αναλάβουν σε μεγάλο βαθμό και την πρωτοβάθμια περίθαλψη δημιουργώντας μεγάλες ιατρικές εταιρείες – σούπερ μάρκετ παροχής ιατρικών υπηρεσιών, ενώ ο χώρος των διαγνωστικών εργαστηρίων αναμένεται να κατακτηθεί πλήρως.


   Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών είναι ήδη εμφανή και αφορούν τόσο την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του πληθυσμού, όσο και τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, καθώς και τις εκπαιδευτικές ανάγκες των γιατρών.


   Η χώρα μας βρίσκεται στην 23

η

θέση ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές χώρες σε επίπεδο υπηρεσιών υγείας κι έχει χάσει 9 θέσεις στα τελευταία δύο χρόνια. Μεγάλα τμήματα του πληθυσμού χάνουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υγειονομικές υπηρεσίες. Η Ελλάδα είναι η μία από τις δύο χώρες του ΟΟΣΑ, όπου σημειώνεται μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης των κατοίκων της. Ο πληθυσμός που δεν υποβάλλεται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Ασθένειες σχετιζόμενες με το χαμηλό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο του πληθυσμού και οι οποίες είχαν σχεδόν εξαφανιστεί επανεμφανίζονται απειλητικά. Κοινά νοσήματα γίνονται συχνά αιτία σοβαρών επιπλοκών ή και θανάτου. Εκατοντάδες θάνατοι καταγράφονται κάθε χρόνο από την έλλειψη και υπολειτουργία των ΜΕΘ. Τα ράντζα συνεχίζουν να δοξάζουν την περίθαλψη στη χώρα μας. Οι πολιτικές για την πρόληψη, την ψυχική υγεία, την αποκατάσταση και την εξάρτηση από ουσίες είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.


   Η ανεργία των γιατρών έχει ξεπεράσει το 10% και οι διάφορες μορφές υποαπασχόλησης το 25%, πλήττοντας κυρίως τους νέους γιατρούς των οποίων το μέλλον διαγράφεται ζοφερό. Το ΤΣΑΥ καταληστεύεται και διαλύεται. Το καλύτερο που μπορούν να περιμένουν οι μετά το 1992 ασφαλισμένοι είναι συντάξεις πείνας 460 ευρώ. Οι μισθολογικές αποδοχές και αμοιβές όχι μόνο βρίσκονται σε απαράδεκτα χαμηλά επίπεδα αλλά αποδίδονται συχνά λειψές και με πολύμηνες καθυστερήσεις. Το μισθολόγιο των γιατρών του ΕΣΥ για έναν και μόνο λόγο μπορεί πλέον να χαρακτηρίζεται ως ειδικό. Για την εξειδίκευσή του προς τα κάτω. Για το μισθολόγιο των γιατρών του ιδιωτικού τομέα δεν υφίσταται καν συλλογική σύμβαση.  Οι εργασιακές συνθήκες, ιδιαίτερα των νοσοκομειακών γιατρών θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν μεσαιωνικές. Τη μαύρη και την ανασφάλιστη εργασία, τις συμβάσεις έργου και τις ολιγόμηνες συμβάσεις, όπως αυτές των επικουρικών και των γιατρών του ΙΚΑ, του ΤΕΒΕ και των άλλων ταμείων, το ελαστικό ωράριο, το ρουσφέτι και την αναξιοκρατία βιώνουν καθημερινά κυρίως οι νέοι γιατροί, την ώρα που πολλές χιλιάδες θέσεις μόνιμων γιατρών παραμένουν κενές στα Νοσοκομεία, στο ΙΚΑ και τ’ άλλα Ταμεία. Ο ιατρικός πληθωρισμός και η ανισοκατανομή του ως αποτέλεσμα της έλλειψης σχεδιασμού αποτελεί μια σκληρή πραγματικότητα που επιδεινώνει τα προβλήματα. Η δημιουργία μιας νέας γενιάς γιατρών – προλετάριων των 700 ευρώ χωρίς δικαιώματα και ασφάλιση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


 


   Οι πλειοψηφίες του Ι.Σ.Λ., του Π.Ι.Σ. και των άλλων συνδικαλιστικών φορέων με τον βερμπαλισμό τους για τον ιατρικό κόσμο που αδικείται γενικώς, (χωρίς να γίνεται καμία διάκριση ανάμεσα στους μαχόμενους γιατρούς και τους μεγαλέμπορους, τους εργολάβους, τους δορυφόρους των κερδοσκόπων, τους φακελλάκηδες και τα κάθε κατεστημένα), τις καλοσυνάτες αταξικές προσεγγίσεις τους για τις εξελίξεις και τα δακρύβρεχτα σχόλια για τους νέους γιατρούς, προσπαθούν να καλύψουν την απροθυμία τους να συγκρουσθούν με το πλαίσιο άσκησης της εξουσίας από τη ΝΔ στα θέματα υγείας. ¶λλοτε μετατρέπονται στο μακρύ χέρι της εξουσίας, προσπαθώντας να σκεπάσουν γεγονότα, να νουθετήσουν και να ηρεμίσουν τα πνεύματα, όπως χαρακτηριστικά ενεργεί η πλειοψηφία του Π.Ι.Σ. στο ζήτημα του ΤΣΑΥ και της Π.Φ.Υ. και άλλοτε μετατρέπονται στο κατεξοχήν κυβερνητικό μαχαίρι, ενάντια στους συναδέλφους τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την προδοτική συμμαχία των προθύμων συνδικαλιστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην ΟΕΝΓΕ, που αρνείται νέο μισθολόγιο στους γιατρούς και πατρονάρει τις θέσεις του Υπουργού Υγείας για συνέχιση του μεσαιωνικού εργασιακού καθεστώτος, κόντρα σε κάθε αρχή και νόμο.


 


   Οι κινητοποιήσεις μεγάλης μερίδας των γιατρών για το ΤΣΑΥ και των νοσοκομειακών γιατρών για τα ζητήματα των εφημεριών και της κλαδικής σύμβασης το τελευταίο διάστημα, στις οποίες η μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων παρέλυσε τα Νοσοκομεία της πόλης μας για περισσότερο από ένα μήνα ανέδειξε ένα νέο, δυναμικό, ανεξάρτητο, χειραφετημένο κίνημα στο χώρο της υγείας.


   Οι πρωτοβουλίες και η δράση των συνδικαλιστών της ¨ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ¨ σ’ αυτές τις κινητοποιήσεις υπήρξαν πρωταγωνιστικές και δείχνουν το ενδιαφέρον τους στόχους και την διεκδικητική κατεύθυνση της παράταξής μας. Τα 2 μέλη του Δ.Σ. του Ι.Σ.Λ. και οι 2 αντιπρόσωποί στον Π.Ι.Σ. που εκπροσωπούν την ¨ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ¨ συμμετείχαν σταθερά στις συνεδριάσεις του Συλλόγου μας και στις συναντήσεις στον Π.Ι.Σ. και με τις  θέσεις και τις προτάσεις τους συνέβαλαν ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων και στην επιτυχία των κινητοποιήσεων.


   Η ¨ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ¨ θέλει και μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στον ιατρικό χώρο. Χωρίς να στηρίζει μαξιμαλιστικές θέσεις, χωρίς να λειτουργεί σαν εκλογικός μηχανισμός που νεκρανασταίνεται στο παρά πέντε των εκλογών, χωρίς να πατρονάρεται και να κηδεμονεύεται από κανένα, αλλά με συνεχή παρουσία στις αγωνιστικές διεκδικήσεις, καλεί τους συναδέλφους που συμφωνούν με τις παραπάνω διαπιστώσεις, που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν και να αγωνισθούν στην κατεύθυνση του διεκδικητικού πλαισίου των θέσεων και των αρχών που  καταθέτουμε να συμπαραταχθούν μαζί της.


   Η ¨ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ¨ δεν λειτουργεί με επικεφαλής, αλλά συλλογικά, αντίθετα από άλλες παρατάξεις στις οποίες συμβαίνει για ευνόητους λόγους, όχι μόνο γιατί έτσι προβλέπεται από το καταστατικό, αλλά γιατί πιστεύουμε στην ισότιμη συμμετοχή όλων στις εσωτερικές διαδικασίες και δεσμευόμαστε για την τακτική λειτουργία ανοικτών σε όλους ολομελειών, όπου μαζί θα ενημερωνόμαστε, θα επεξεργαζόμαστε και θα συνδιαμορφώνουμε πρόγραμμα, θέσεις και διεκδικητικό πλαίσιο.


 


   Ας αλλάξουμε σελίδα στην παρουσία και την λειτουργία του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και ας βάλουμε το λιθαράκι μας για έναν διαφορετικό Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


 


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Σ’ ΕΝΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΓΙΑΤΡΩΝ.


 


 


ΠΛΑΙΣΙΟ  ΘΕΣΕΩΝ  ΚΑΙ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ


 


 Για το Σύλλογό μας και την περιοχή

·        Προκήρυξη και κάλυψη όλων των κενών θέσεων γιατρών στην Α/βάθμια & Β/βάθμια περίθαλψη.


·         ¶μεση λειτουργία των κλειστών τμημάτων και πλήρη ανάπτυξη της ΜΕΘ στο Π.Γ.Ν.Λ.


·         Βελτίωση της ξενοδοχειακής υποδομής στο Γ.Ν.Λ. Η προοπτική ανάπτυξης νέου Νοσοκομείου στην πόλη θα πρέπει να μελετηθεί και να προωθηθεί με ταχείς ρυθμούς.


·         ¶μεση κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων σε τεχνολογικό εξοπλισμό στα Νοσοκομεία, τα Κ.Υ. και το ΙΚΑ.


·         Νέο ιδιόκτητο κτήριο για το ΙΚΑ. Μελέτη, καθορισμός των θέσεων και ανάπτυξη Κ.Υ. αστικού τύπου.


·         Δημιουργία ΣΤΕΓΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ για τη στέγαση του ΙΣΛ, του ΤΣΑΥ και την ανάπτυξη αιθουσών για συνελεύσεις, διαλέξεις, βιβλιοθήκη, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εντευκτήριο, έτσι ώστε ο Σύλλογός να γίνει πραγματική εστία για όλους τους γιατρούς του Νομού.


 


         Για το ασφαλιστικό και το ΤΣΑΥ

·        Να αποσυρθεί ο  αντιασφαλιστικός νόμος – έκτρωμα που καταληστεύει τα αποθεματικά.


·        Να δώσουν άμεσα όλες τις χρωστούμενες εισφορές, που ανέρχονται σε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, οι μεγαλοκλινικάρχες και το κράτος.


·        Ίσες εισφορές και ίδια ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα για παλιούς και νέους ασφαλισμένους. Να καταργηθούν οι απαράδεκτοι νόμοι Σιούφα και Ρέππα.


·        Πλήρης αυτοδιαχείριση του ΤΣΑΥ από τους ίδιους τους υγειονομικούς. Επαρκής στελέχωση και μηχανοργάνωση.


·        Καμιά εμπλοκή των αποθεματικών στο χρηματιστηριακό τζόγο.


·        Ένταξη των γιατρών του ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά και αναγνώριση των εφημεριών ως συντάξιμου χρόνου.


·        Ασφάλιση της εργασίας και όχι της ιδιότητας.


 


       


         Για τους νέους γιατρούς


 


·        ¶μεση κάλυψη των χιλιάδων κενών θέσεων επιμελητών στα Νοσοκομεία, με κανονική προκήρυξη και διπλασιασμός των θέσεων για έναρξη ειδικότητας.


·        Μαζικές προσλήψεις με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, και πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα στο ΙΚΑ και τ’ άλλα Ταμεία.


·        Νομοθετική απαγόρευση άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος μετά τα 65 χρόνια.


·        Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Δημιουργία Κ.Υ. αστικού τύπου. Ενεργοποίηση του θεσμού του οικογενειακού γιατρού.


·        Μέτρα για την αντιμετώπιση του ιατρικού πληθωρισμού και για τη χωροταξική  και ανά ειδικότητα κατανομή των νέων γιατρών.


 


       


       Για τους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς


  • Αξιοπρεπείς συλλογικές συμβάσεις εργασίας για όλο τον ιδιωτικό τομέα, με κατώτερη αμοιβή για τον ειδικό για 5θήμερη 6ωρη πρωινή απασχόληση τα 2500 ευρώ.

 • Πλήρης και αποκλειστική απασχόληση για Πανεπιστημιακούς και Στρατιωτικούς. Δικαίωμα ιδιωτικής άσκησης της Ιατρικής μόνο από τους ελευθεροεπαγγελματίες.

 • Έγκαιρη πληρωμή από τα Ταμεία και αναπροσαρμογή της αμοιβής των ιατρικών πράξεων σε αξιοπρεπή επίπεδα.

 • Έλεγχος της δραστηριότητας του μεγάλου ιδιωτικού κεφαλαίου.

 • Απελευθέρωση της συνταγογράφησης

 • Εφαρμογή της ισοτιμίας της ιατρικής υπογραφής

 


 


        Για τους Νοσοκομειακούς γιατρούς και το ΕΣΥ


  • Αύξηση της χρηματοδότησης του δημοσίου συστήματος υγείας στο διπλάσιο.

 • 1600 ευρώ καθαρός μισθός για τον ειδικευόμενο και αντίστοιχη κλιμάκωση στις ανώτερες βαθμίδες, για εξάωρη πρωινή απασχόληση.

 • Ανθρώπινες συνθήκες εφημέρευσης. Μέγιστη απασχόληση 48 ώρες την εβδομάδα, χωρίς εφαρμογή κυκλικών και ελαστικών ωραρίων. Χορήγηση ρεπό μετά την εφημερία. Η εφημερία είναι χρόνος υπερωριακής απασχόλησης και ως τέτοια πρέπει να αμείβεται.

 • Απρόσκοπτη εξέλιξη μέχρι το βαθμό του Διευθυντή και αποδέσμευση βαθμού –  μισθού.

 • Οργανωμένο σύστημα εκπαίδευσης και συνεχούς μετεκπαίδευσης

 • Σύσταση ΤΕΠ και κατάρτιση προτύπων εφημέρευσης.

 • Θεσμοθέτηση και υλοποίηση δημόσιας ασφαλιστικής κάλυψης για αστική και ποινική ευθύνη σχετιζόμενη με την ιατρική εργασία.

 


 


      Για τους γιατρούς του ΙΚΑ


  • Αναγνώριση προϋπηρεσίας για όλους τους συμβασιούχους με πλήρη εξασφάλιση ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων. Να πληρώσει το ΙΚΑ το ποσοστό που του αναλογεί για την ασφαλιστική κάλυψη των γιατρών.

 • Προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων

 • Αναβάθμιση της επαγγελματικής και επιστημονικής κατάστασης για όλους τους γιατρούς

 • Το ΙΚΑ οφείλει να ενταχθεί σ’ ένα δημόσιο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αποτελώντας το βασικό του κορμό, με αμοιβές, ωράριο και μορφή απασχόλησης αυτές που προτείνουμε για το ΕΣΥ.

 


 


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ι.Σ.Λ. ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Ι.Σ.


  1. Αλεξανδρίδης Ηλίας ……………….. Ειδικευόμενος Καρδιολογίας στο Π.Γ.Ν.Λάρισας

 2. Δημινίκου Γεωργία …………………………….. Γυναικολόγος Ελευθεροεπαγγελματίας

 3. Θάνος Μάρκος ………………………………….. Γυναικολόγος Ελευθεροεπαγγελματίας

 4. Καλαφάτη Γεωργία …………………………….. Καρδιοχειρουργός στο Π.Γ.Ν.Λάρισας

 5. Καραγεώργος Λάμπρος …………………………………Καρδιολόγος στο Γ.Ν.Λάρισας

 6. Καραγιάννης Αλέξανδρος ………………………………………………….Βιοπαθολόγος

 7. Καραίσκου Ευαγγελία …………………………………… Ακτινολόγος στο Γ.Ν.Λάρισας

 8. Καράνης Θεόδωρος ……………………………….. Γενικός Γιατρός στο Κ.Υ.Τυρνάβου

 9. Καρβελάς Στυλιανός ……………………………Γυναικολόγος Ελευθεροεπαγγελματίας

 10. Καρυπίδης Ιωάννης …………..….Οφθαλμίατρος Ελευθεροεπαγγελματίας & στο ΙΚΑ

 11. Λουκόπουλος Αργύρης ……………………………….. Παθολόγος στο Π.Γ.Ν.Λάρισας

 12. Μάντζος Φώτης ………………………………………… Χειρουργός στο Π.Γ.Ν.Λάρισας

 13. Μπουσμπούκης Γιάννης ………………………… Παιδίατρος Ελευθεροεπαγγελματίας

 14. Παράφορος Γεώργιος …………………… Χειρουργός – Εντατικολόγος στο Γ.Ν.Λάρισας

 15. Σβάρνας Αθανάσιος ……………………………….Παθολόγος Ελευθεροεπαγγελματίας

 16. Σιμιτζή Αθανασία ……………………… Ειδικευόμενη Ορθοπαιδικής στο Γ.Ν.Λάρισας

 17. Σκεντέρης Νικόλαος …………. Επ. Καθηγητής Παιδιατρικής στο Παν/μιο Θεσσαλίας

 18. Συμεωνίδης Δημοσθένης ……………………………..Παθολόγος στο Κ.Υ.Ελασσόνας

 19. Χατζή Ελένη …………………………. Πλαστικός Χειρουργός Ελευθεροεπαγγελματίας

 20. Χριστοφορίδης Ιωάννης ……………. Ουρολόγος Ελευθεροεπαγγελματίας & στο ΙΚΑ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννούλας Ιωάννης ……………..… Βιοπαθολόγος Ελευθεροεπαγγελματίας


         ΜΕΛΗ:  Μπαλαής Βασίλης ……………………… Φυσίατρος Ελευθεροεπαγγελματίας


                          Νταφούλης Θεόδωρος ……. Ψυχίατρος Ελευθεροεπαγγελματίας & στο ΙΚΑ


                          Σωτηράκου Σοφία ……………………….…… Παιδίατρος στο Π.Γ.Ν.Λάρισας