Πρωτοσέλιδο Υγείανετ 47763

 Αντώνης Σαμαράς! Ο άνθρωπος που έβλεπε τα λάθη του να περνούν…

 Σε πανστρατιά της Δεξιάς καλεί τώρα ο αρχηγός της Ν.Δ.! Ποιας Δεξιάς όμως; της Μνημονιακής; της Αντιμνημονιακής; της Νεοφιλελεύθερης; της λεγόμενης Λαϊκής; Μήπως και της φασιστικής; – διότι εκδοχή της Δεξιάς είχε προσδιορίσει μόλις προ ολίγων εβδομάδων τη «Χρυσή Αυγή» ο κ. Σαμαράς, προκαλώντας τότε τη μήνιν της κυρίας Μπακογιάννη με τη δήλωσή της ότι: εκείνη και η παράταξη ουδέποτε είχαν κάτι κοινό με όσους χαιρετούν φασιστικά.

Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε τη διαδρομή του ως αρχηγός της Ν.Δ. δίνοντας έμφαση στην αντιμνημονιακή παράμετρο της πολιτικής του.

Σύντομα έκαμε κωλοτούμπα.

Επίσης ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε την πορεία του προς την εξουσία με δριμύ λόγο κατά της Διαπλοκής – πάλι, και μάλιστα πολύ σύντομα, έκαμε κι άλλη κωλοτούμπα.

Πήρε σύμβουλον παρά τω πλευρώ του τον κ. Ανδρέα Ψυχάρη (υιόν του κυρίου Σταύρου κυρίου Ψυχάρη) και πάσα ρητορική κατά της Διαπλοκής έπαυσε. Κιχ!

Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα έγιναν στη Ν.Δ. μαλλιά – κουβάρια. Η κυρία Μπακογιάννη διεγράφη, οι μισοί διέγραψαν τους άλλους μισούς κι όταν κατακάθισε ο κουρνιαχτός, οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» είχαν γεννηθεί, το ΛΑΟΣ είχε λεηλατηθεί

και ο κ. Σαμαράς είχε προσθέσει στα αποψιλωμένα απ’ τον ίδιο κοσμήματα του στέμματος της Ν.Δ. δύο «νέα» διαμάντια: τον κ. Αδωνις τσιρίζω Γεωργιάδη και τον κ. Βορίδη δύο τσεκούρια ένα τάληρο Βορίδεν. Εύγε!

Περισσότερα…