Ο πατήρ Πλεύρης υπερασπίζεται στο Εφετείο τους Χρυσαυγίτες, ενώ ο υιός Πλεύρης αποπειράθηκε την ημέρα της αποκατάστασης της (όσης έμεινε) Δημοκρατίας να ευτελίσει το πολιτικό σύστημα, βαδίζοντας στις πατημασίες του πατρός του.

Μετέτρεψε ένα ιατρικό ζήτημα, όπως η καραντίνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε χυδαίο πολιτικό θέμα, με προφανή επιδίωξη να αποπροσανατολίσει από τα στοιχεία της πανδημίας που μιλούν για 40 θανάτους ημερησίως και εκατοντάδες νοσηλείες ΜΕΘ εν μέσω θερους, εξαιτίας της ασύδοτης πολιτικής της κυβέρνησης.
Ο Πλεύρης φυσικά δε θα προέβαινε σε τέτοιου μεγέθους πολιτική αλητεία, αν δεν είχε τη συγκατάνευση του Μητσοτάκη, ο οποίος λίγο αργότερα έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον αδειάσει.
Αναλώσιμος είναι.

Εν τω μεταξύ τα Νοσοκομεία καταρρέουν το ένα μετά το άλλο, αλλά η περίφημη προκήρυξη των 700 γιατρών και των 4000 νοσηλευτών έχει θαφτεί στα συρτάρια μετά την ακύρωση των εκλογών το φθινόπωρο. Αναμένει το νέο χρόνο των εκλογών, ο οποίος θα εξαρτηθεί από τη μοιρασιά των κονδυλίων που αναμένει η κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αν η μοιρασιά στραβώσει ουαί κι αλλοίμονο. Θα φάνε και τα πόμολα των υπουργείων..