Εμβόλια από φαρμακοποιούς

Ο Θάνος Πλεύρης κατηγορεί τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ως αρνητές της ιατρικής, ενώ ο ίδιος αποτελεί πρωτεργάτη αυτής της κατηγορίας αρνητών.

Δεν αναφερόμαστε μόνον σε παλαιότερες βολές που εκτόξευε εναντίον των εμβολίων, αλλά κυρίως σε όσα πράττει σήμερα ως υπουργός Υγείας, έχοντας απαξιώσει πλήρως την Επιτροπή Εμβολιασμών, αλλά και την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Ανακοίνωσε λοιπόν σήμερα από τις τηλεοπτικές οθόνες πως δεν θα συνταγογραφούνται πλέον τα εμβόλια γρίπης!

Και πώς θα χορηγούνται;

Η ένεση του εμβολίου θα γίνεται πλέον από τον φαρμακοποιό, χωρίς κλινική εξέταση, χωρίς συνταγή γιατρού, με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η πρακτική και κυρίως με ανάθεση ιατρικού έργου στους φαρμακοποιούς, οι οποίοι ούτε έχουν σπουδάσει, ούτε έχουν εκπαιδευτεί για τέτοιο καθήκον.

Βούτυρο στο ψωμί των αντι-εμβολιαστών.

Ο ΠΙΣ και ορισμένοι Ιατρικοί Σύλλογοι εξέδωσαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και ουδέν περαιτέρω. Ίσως σκεφτούν επιπλέον προσφυγή στο ΣτΕ, με την απόφαση να εκδίδεται μετά από τρία χρόνια, όταν οι φαρμακοποιοί θα εκτελούν και χειρουργικές επεμβάσεις στο παραβάν.

Αν δεν υπάρξει ΤΩΡΑ κινητοποίηση όλων των γιατρών της χώρας, ώστε να πάψει ο ευτελισμός του ιατρικού λειτουργήματος, ο Πλεύρης είναι ικανός να ξαναγυρίσει την ιατρική στα χρόνια του Μεσαίωνα, αναθέτοντας σε κουρείς να διεκπεραιώνουν τα απογευματινά χειρουργεία.