Πατούλης 2

Ο Γιώργος Πατούλης αντιλαμβάνεται πως δε μπορεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά το τραγικό γεγονός των Τεμπών, όπως επιχείρισε να κάνει με τις πυρκαγιές και τα χιόνια στην Αττική Οδό.

Αποφάσισε λοιπόν να κινηθεί δια της πλαγίας και να αντλήσει δημοσιότητα σε βάρος πενήντα Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων, ισχυριζόμενος πως μόνον αυτός διαθέτει “ενσυναίσθηση”, ενώ εκείνοι συμμετέχουν σε «εκδηλώσεις χαράς και διασκέδασης». Και όλα αυτά εξαιτίας της συμμετοχής τους στη Σύνοδο του ΠΙΣ στη Δράμα, το περασμένο Σάββατο.

Είναι η άλλη όψη όσων είπε στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ το Δεκέμβριο, ισχυριζόμενος ότι οι εκλέκτορες και Πρόεδροι από τους Ιατρικούς Συλλόγους της περιφέρειας έρχονται στην Αθήνα για να τρωγοπίνουν, προκαλώντας θερμό επεισόδιο στη Συνέλευση, το οποίο και κατέληξε με καταδικαστικό ψήφισμα σε βάρος του (κλικ εδώ το ψήφισμα).

Τώρα ο κ. Πατούλης διατείνεται (σε άψογα ελληνικά) πως «το ψήφισμα “υφαρπάσθηκε” για πολιτικούς και μόνο, λόγους, αιτία για την οποία θα γίνει και προσφυγή στη Δικαιοσύνη».

Σηκώνουμε τα χέρια!

Φαίνεται πως δεν του αρκεί ένα απλό καταδικαστικό ψήφισμα. Το ζητά επικυρωμένο και με τη βούλα του δικαστηρίου..