Όσα προκύπτουν τις τελευταίες μέρες αποδεικνύουν πως η επιτελική ομάδα του Μαξίμου αξιοποίησε ακόμη και τον εμβολιασμό των πολιτών ενάντια στον covid προκειμένου να φυτέψει στα κινητά τους το παράνομο λογισμικό predator, αφού προηγουμένως η ΕΥΠ τους είχε φυτέψει μια ξεγυρισμένη παρακολούθηση με εντολή της εισαγγελέως που υποτίθεται πως εποπτεύει την ΕΥΠ. Φυσικά και τα δύο «εμβόλια» έδιναν πλήρη στοιχεία 24 ώρες/24ωρο στο Μέγαρο Μαξίμου και όσα ήταν αξιοποιήσιμα πήγαιναν κατευθείαν στον αρχικοριό, που τυγχάνει και πρωθυπουργός της χώρας.

Το πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις για τη διπλή παρακολούθηση της Άρτεμις Σίφορντ, η οποία ήταν μάνατζερ πολιτικής κυβερνοασφάλειας για το Facebook στη χώρα μας. Λίγη ώρα μετά τον προγραμματισμό εμβολιασμού της έλαβε μήνυμα sms που της ζητούσε να επιβεβαιώσει το ραντεβού της. Επρόκειτο όμως για παγίδα προκειμένου να ενεργοποιηθεί το predator και να τεθεί υπό διπλή παρακολούθηση.

Μετά απ΄ αυτό ο πολύς κ. Πιερακάκης οφείλει να διαβεβαιώσει τους ασθενείς ότι δεν κινδυνεύουν απ΄ όλες τις εφαρμογές που κομπορρημονεί πως εγκατέστησε για «διευκόλυνσή τους».

Την ίδια διαβεβαίωση οφείλει και στους γιατρούς..