Πατούλης: Δημοπρατεί στις 20 Ιουλίου τον εξοπλισμό για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο

Θυμάστε τον Πατούλη πριν μερικά χρόνια να υποδύεται τον πυροσβέστη και να κρατά μία μάνικα, κάνοντας πως σβήνει φωτιές;

Τώρα, ξεχάστε αυτές τις εικόνες. Ενώ μαίνονται φωτιές στην Περιφέρεια Αττικής, ο Πατούλης είναι εξαφανισμένος από τα μέσα ενημέρωσης. 

Θυμάστε ακόμα παλαιότερα τον Πατούλη να κατηγορεί την προκάτοχό του ότι ευθύνεται για την πυρκαγιά στο Μάτι;

Κι αυτό ξεχάστε το. Τώρα αναπτύσσει τη θεωρία πως ο ρόλος της Περιφέρειας δεν είναι να σβήνει φωτιές, αλλά να συνδράμει όπου και όπως μπορεί.

Αντιλαμβανόμενος πως ορισμένοι μπορεί να θυμηθούν τα παραπάνω ο Πατούλης φροντίζει να ελαχιστοποιεί την παρουσία του. Ακόμη και την εκδήλωση που είχε προγραμματίσει χτες Τρίτη ως Πρόεδρος του ΙΣΑ φρόντισε να ακυρώσει επικαλούμενος τις πυρκαγιές.

Ταυτόχρονα καταγγέλλεται από την αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως χαρακτηριστικό παράδειγμα απρονοησίας και έλλειψης στοιχειώδους οργάνωσης το γεγονός ότι  ο διαγωνισμός της Περιφέρειας Αττικής με αντικείμενο τη «Μίσθωση μηχανημάτων έργου και οχημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων αντιπυρικής περιόδου 2023 και 2024 στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Αττικής» δημοπρατήθηκε στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου, μόλις στις 15/7/23 και το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στις 20/7.

Ως εκ τούτου λογικό να κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα Memes σαν αυτό που παραθέτουμε..