Μαστοράκου- Καραμανδάνειο

Όλα τα Νοσοκομεία της χώρας εμφανίζουν προβλήματα, ενώ μερικά βρίσκονται στο χείλος της λειτουργικής κατάρρευσης.

Όλα, πλην ενός: του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας!

Αναρωτιέστε πώς μπορεί να υπάρχει αυτή η βραχονησίδα στο πέλαγος της διάλυσης;

Μπορείτε να λύσετε την απορία σας με έναν απλό και γρήγορο τρόπο: απευθυνθείτε στην κυρία Μαστοράκου, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, η οποία πρόσφατα εμφανίζεται και υπό δεύτερη ιδιότητα, αυτή της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με το συνδυασμό Φαρμάκη, του εκλεκτού της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών εντύπων (κλικ εδώ), η κυρία Μαστοράκου επισκέφτηκε το Καραμανδάνειο και αφού συζήτησε και φωτογραφήθηκε με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, προέβη στην εξής καταπληκτική δήλωση: «Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε πως το Νοσοκομείο βρίσκεται σε μια διαδικασία διαρκούς αναβάθμισης»!!!

Ευελπιστούμε η κυρία Μαστοράκου να συνεχίσει τη διθυραμβική πορεία που ξεκίνησε ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και να επισκεφτεί τον «Άγιο Ανδρέα» και το Πανεπιστημιακό του Ρίο, καθώς και τα Νοσοκομεία του Αγρινίου, του Μεσολογγίου και του Πύργου Ηλείας που ανήκουν στην ίδια Περιφέρεια και, παρότι όλα τους βρίσκονται σε δεινή θέση, η κ. Μαστοράκου να διαπιστώσει περιχαρής πως κι αυτά βρίσκονται «σε μια διαδικασία διαρκούς αναβάθμισης».

Ώστε ν’  ακουστεί επιτέλους μια νότα -έστω και απατηλής- αισιοδοξίας και να φωτίσει το καφκικό σκηνικό που ζούμε μετεκλογικά, με τις πυρκαγιές, τις εκρήξεις πυρομαχικών, τις δολοφονίες και κυρίως τις απανωτές απομακρύνσεις άξιων στελεχών, όπως ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τώρα που «απελευθερώθηκε» από αυτοδιοικητικές έγνοιες θα μπορούσε να προσφέρει την τεράστια εμπειρία του και να συνοδεύσει στην πορεία προς τη νίκη μία συνοδοιπόρο και επίλεκτο στέλεχος της ΠΑΝΔΗΚΙ, όπως η κ. Μαστοράκου..