Ο Παύλος Πολάκης και τα θαύματα στην κολυμπήθρα

Μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα του Παύλου Πολάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα του εμβολιασμού.

Κατά συνήθη πρακτική, ο Π. Πολάκης είχε επιτεθεί με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά πάντων και ιδιαίτερα εναντίον του Ανδρέα Ξανθού και του Γρηγόρη Γεροτζιάφα μετά την απόσυρση του εμβολίου της Astra-Zeneca, ισχυριζόμενος πως οι εξελίξεις τον δικαιώνουν για μία ακόμη φορά.

Αυτό βέβαια ήταν γνωστό εκ προοιμίου, μιας και ο Πολάκης διαθέτει το ίδιο χάρισμα με τον Πάπα της Ρώμης, δηλαδή το αλάθητο.

Όμως το αλάθητο Πολάκη καταρρίφθηκε όχι μόνον από τον Α. Ξανθό (κλικ εδώ) και τον εξυβρισθέντα Γεροτζιάφα (κλικ εδώ), αλλά και από την εκπρόσωπο Τύπου της Κουμουνδούρου, Βούλα Κεχαγιά, κατά της διάρκεια του χθεσινού briefing των συντακτών που καλύπτουν την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η κ. Κεχαγιά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ξεκαθάρισε ότι «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως είχε διατυπωθεί κατά την περίοδο της πανδημίας, σε ό,τι αφορά τα εμβόλια, εξακολουθεί να ισχύει» (Εφημερίδα Αυγή κλικ ΕΔΏ) προσθέτοντας: «Είμαστε όλοι ανεπιφύλακτα υπέρ του εμβολιασμού».

Μέχρι στιγμής ο Π. Πολάκης κάνει ότι δεν αντιλήφθηκε το μέγεθος της αποδοκιμασίας των δηλώσεων του από την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ευελπιστούμε σε επόμενη ανάρτηση να αναλύσει ως επιστήμονας που διαθέτει άποψη ταξική και επί παντός του επιστητού, την θέση του για τα θαύματα που συνέβησαν στη βάπτιση Κασσελάκη, για τα οποία μέχρι στιγμής απέφυγε ν’ ασχοληθεί, φοβούμενος προφανώς την ολοσχερή αποπομπή του από το Κολέγιο των Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ.