3 χρόνια Ygeianet

Όταν πριν 3 χρόνια μια μικρή ομάδα εργαζομένων στο δημόσιο σύστημα υγείας ξεκινούσαμε τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ενημέρωσης δεν φανταζόμασταν ότι το ygeianet μπορούσε τόσο γρήγορα ν΄ αναπτυχθεί και ν΄ αγκαλιαστεί απ΄ τους συναδέλφους μας.

Σήμερα το ygeianet απευθύνεται σ΄ ένα κοινό που ξεπερνά τους 10.000 επισκέπτες με καθημερινή επισκεψιμότητα πολύ πάνω από 2000 χρήστες του διαδικτύου. Μάλιστα τη φετινή χρονιά αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί το ygeianet δεν αποτέλεσε μόνον μέσο ενημέρωσης αλλά και βάση ανατροφοδότησης των αγώνων που αναπτύχθηκαν στο χώρο της υγείας.

Οι προσπάθειες που κάνουμε ως συντακτική ομάδα είναι καθημερινές και προκύπτει πλέον επιτακτική ανάγκη να γίνει το επιπλέον βήμα. Βήμα για το οποίο απαιτείται συμμετοχή και βοήθεια.

Απαιτείται διεύρυνση των συνεργατών και οικονομική στήριξη του εγχειρήματος, διότι εμμένουμε στην αρχή της ανεξαρτησίας από οικονομικά συμφέροντα και διαφημίσεις.

Καλούμε λοιπόν όλες και όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν σ΄ αυτή την προσπάθεια, είτε αναλαμβάνοντας τομείς για την πληρέστερη ενημέρωση της σελίδας με διοχέτευση άρθρων και ανταποκρίσεων, είτε ενισχύοντας οικονομικά αυτή την προσπάθεια.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστούσαμε τους φίλους που συνέβαλλαν και συμβάλουν αφιλοκερδώς. Τον φίλο Νίκο Καρούσο για την συμβολή του στην ανάπτυξη της σελίδας καθώς και τον φίλο Γιώργο που αν και μαθητής η συμβολή του στην αναμόρφωσή της σελίδας και την ανάπτυξη νέων ενοτήτων ήταν καθοριστική. Τέλος την Φλωρεντία που με την καθημερινή ενημέρωση ενοτήτων συμβάλει αποφασιστικά στην πληρέστερη ενημέρωσή όλων μας.

                   Η συντακτική ομάδα