49616

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Καρβούνης φαίνεται πως έχει απονείμει στον εαυτό του το προνόμιο να πράττει ότι του κατέβει και να δηλώνει ότι του ΄ρθει.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Δηλώνει πως η αξιολόγηση των διοικητών των νοσοκομείων του ΕΣΥ «είναι αναξιοκρατική, πρόχειρη, φαύλη, αναποτελεσματική και αδιέξοδη». Καθόλου τυχαίο πως τα ίδια ακριβώς δηλώνουν και οι κ. Γεωργιάδης και Βορίδης!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Διευκρίνιση Νίκου ΚαρβούνηΜε καθυστέρηση ο κ. Καρβούνης προβαίνει σε διορθωτική δήλωση. Και τι διορθώνει;


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Διορθώνει πως ΔΕΝ χρησιμοποίησε τη φράση «φαύλη διαδικασία». Συνεπώς παραδέχεται πως χρησιμοποίησε όλους τους άλλους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι αφορούν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, η οποία τον διόρισε και τον διατηρεί σ΄ αυτή τη θέση. Οι χαρακτηρισμοί αφορούν βεβαίως και στην Επιτροπή Αξιολόγησης, την οποία ο κ. Καρβούνης λούζει με προπετείς χαρακτηρισμούς. 


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Και δεν είναι μόνον αυτό.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Από τη στιγμή που ο κ. Καρβούνης ανέλαβε τη θέση του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ επιδεικνύει λυσσώδη εμμονή να αποσπάσει αναισθησιολόγους από το Νοσοκομείο Νίκαιας σε νησιά του Αιγαίου. Όσο δεν το καταφέρνει, τόσο γίνεται πιο αυταρχικός, αναλώνοντας όλη την ενεργητικότητα και εφευρετικότητα που διαθέτει, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του. Απορρίπτει περιφρονητικά ακόμη και τις συναντήσεις με την ΟΕΝΓΕ και την ΕΙΝΑΠ προκειμένου να εξευρεθούν εναλλακτικές λύσεις, επειδή προφανώς θεωρεί πως του χαλούν το μεγαλοφυές σχέδιο.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Νομίζουμε πως είναι πλέον κατάλληλη στιγμή, μαζί με τους Διοικητές Νοσοκομείων ν΄ αξιολογηθούν και ορισμένοι Διοικητές και υποδιοικητές ΥΠΕ, κάνοντας αρχή από τον κ. Καρβούνη, του οποίου η υπερφίαλη και υβριστική συμπεριφορά έχει υπερβεί τα εσκαμμένα.