49697

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Τώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός απ΄ όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη τύπου για το ΚΕΕΛΠΝΟ μπορούμε νηφάλια να θέσουμε δύο-τρία καίρια ερωτήματα:


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>-Οι δημοσιογράφοι ορθώς διαμαρτυρήθηκαν για τη διαρροή του πορίσματος του ΣΕΥΥΠ σε συγκεκριμένο περιοδικό. Εάν όμως οι ίδιοι που διαμαρτύρονταν είχαν στα χέρια τους το πόρισμα θα το δημοσίευαν; Πολύ αμφιβάλλουμε, διότι το πόρισμα αφορά σε διαπλοκή του ΚΕΕΛΠΝΟ με δημοσιογράφους και ΜΜΕ, αντικείμενο που απαγορεύεται δια ροπάλου στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Απεναντίας το θέμα φακελάκι των γιατρών αποτελεί θέμα πασπαρτού, το οποίο φυτρώνει σε κάθε δημοσιογραφική συζήτηση.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>-Επιτρέπεται δημοσιογράφος να αποκαλεί σκύλο έναν υπουργό; Ναι, διότι η ένταση που θα προκληθεί θα αποπροσανατολίσει πλήρως τη συζήτηση δίνοντας τη δυνατότητα στα βραδινά δελτία ειδήσεων να παίζει η συμπλοκή αντί της διαπλοκής.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>-Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θαν. Γιαννόπουλος γιατί σιωπά, δεν έχει να πει τίποτα για την ουσία του πορίσματος; Αν ενθυμούμεθα καλώς πριν μερικούς μήνες είχε άποψη. Πού την απώλεσε άραγε;