49763

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Με ολοσέλιδο άρθρο στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, υπό τον εύγλωττο τίτλο «έργα και ημέρες του υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ», ο κ. Κρεμαστινός επιχειρεί να υπερασπιστεί διαχρονικά τις διοικήσεις του ευαγούς ιδρύματος, στις οποίες οι επιθεωρητές υγείας έχουν καταλογίσει τα μύρια όσα.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Υποθέτουμε πως το ενδιαφέρον και η αρθρογραφία του κ. Κρεμαστινού προκύπτουν από τη θεσμική ιδιότητα του βουλευτή ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Υγείας και ουδεμία σχέση έχουν με την υπεράσπιση της συζύγου του κυρίας Τζένης Κρεμαστινού, η οποία διετέλεσε επί  πάρα πολλά έτη Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ. Εξάλλου ο κ. Κρεμαστινός, ενώ αναφέρει στο άρθρο του αρκετά ονόματα, παραλείπει οιανδήποτε αναφορά στη σύζυγό του, πράγμα που αποδεικνύει πως το ενδιαφέρον του είναι όντως αυστηρά θεσμικό.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Εντούτοις υφέρπει η υπόνοια πως ο κ. Κρεμαστινός διογκώνει υπέρμετρα το θεσμικό του ενδιαφέρον, ισχυριζόμενος πως η παραπομπή του πορίσματος του ΣΕΥΥΠ στον εισαγγελέα.. «θέτει σε κίνδυνο τον πληθυσμό της χώρας».


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ας κοιμάται ήσυχος ο κ. Κρεμαστινός!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ο ελληνικός λαός δεν  διέτρεξε κανέναν κίνδυνο όταν άνοιξε η υπόθεση Άκη Τζοχατζόπουλου και των μαύρων ταμείων της Siemens.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Άραγε, γιατί να κινδυνέψει τώρα από την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ;