50363

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ συζητήθηκε το ζήτημα της κλαδικής συμφωνίας σε όλες τις πτυχές του.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Αποφασίστηκε η συνέχιση της διαπραγμάτευσης με το υπουργείο Υγείας υπό τους εξής όρους:


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>α.- Η υπάρχουσα κλαδική συμφωνία αποτελεί αφετηρία διαπραγμάτευσης.  


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>β.- Οι ρυθμίσεις που θα  συμφωνηθούν να είναι κοστολογημένες και να υπακούουν σε δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>γ.- Πλαίσιο της διαπραγμάτευσης είναι τα σημεία που τέθηκαν στη συνάντηση με τον υπουργό και όχι οι Οδηγίες της ΕΕ.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Για να δείτε τα ζητήματα που τέθηκαν από την ΟΕΝΓΕ κατά τη συνάντησή της με τον υπουργό κάντε κλικ εδώ.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε το τακτικό συνέδριο της ΟΕΝΓΕ να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8 Απριλίου.