50486

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Στοιχεία από τη δικογραφία της υπόθεσης του κυκλώματος εκβιαστών εκδοτών – δημοσιογράφων, έρχονται στη δημοσιότητα αποκαλύπτοντας τη δράση των τριών κατηγορουμένων, αλλά την εμπλοκή και άλλων ατόμων. Στους τρεις συλληφθέντες αποδίδονται κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης δημοσιογράφων και υπεύθυνων εντύπων και ηλεκτρονικών σελίδων.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Είναι ενδιαφέρον πως, ενώ η λαλίστατη ΕΣΗΕΑ σιωπά, άρχισαν ν΄ ανοίγουν αρκετά στόματα.  Όπως για παράδειγμα ο  ιδρυτής-διαχειριστής της ιστοσελίδας koyrdistoportokali, Βασίλης Μπόνιος, ο οποίος δηλώνει  ενδιαφέροντα πράγματα για το ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή το γεγονός ότι το όνομά του αναφέρεται στη δικογραφία:


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” στα 10 χρόνια της λειτουργίας του δεν έχει πάρει από δημόσιους οργανισμούς ούτε 5.000 ευρώ με μόνη εξαίρεση το ΚΕΕΛΠΝΟ που ήταν η παχιά αγελάδα για όλα τα ΜΜΕ. Και από το KEEΛΠΝΟ δεν έχουμε πάρει σε διάρκεια 10 χρόνων πάνω από 40.000 ευρώ.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Τι λένε άραγε εκείνοι οι δημοσιογράφοι που αποκαλούσαν «σκύλους» όσους αποκάλυπταν σημεία και τέρατα για το ΚΕΕΛΠΝΟ;