50707

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ο Γιάννης Μουζάλας είναι ένας συνάδελφος του οποίου η προσφορά στις αποστολές ανθρωπιστικών οργανώσεων είναι τεράστια. Τώρα δίνει τη μάχη του προσφυγικού με τεράστια αυτοθυσία και οργανωτική επάρκεια.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Χτες έδωσε συνέντευξη στον Παύλο Τσίμα με τις λάσπες της Ειδομένης κολλημένες ακόμη στα παπούτσια του. Στη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλεσε δύο φορές την ΠΓΔΜ «Σκόπια», μια φορά «FYROM» και μία φορά «Μακεδονία». Το τελευταίο, καταφανώς εν τη ρύμη του λόγου του.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Λίγο αργότερα ζήτησε συγνώμη για τη «γκάφα» του.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Και εγένετο πανικός μέγας. Εσχίσθη το καταπέτασμα!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Η ΝΔ βρήκε ευκαιρία να σηκώσει τα λάβαρα του εθνικού ξεσηκωμού και της εθνικοπατριωτικής υποκρισίας, ο δε Πάνος Καμμένος πλειοδότησε, ζητώντας την κεφαλή Μουζάλα επί πίνακι.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Επειδή το προσφυγικό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και τις επόμενες μέρες θα γίνει ακόμη σοβαρότερο καλό είναι να πάψουν οι ανόητοι αλαλαγμοί. Δεν είναι δυνατόν ένα λεκτικό λάθος να απειλεί να τινάξει τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας στον αέρα, επαναφέροντας στην επικαιρότητα τις κορώνες Σαμαρά, οι οποίες πριν 23 χρόνια έριξαν την κυβέρνηση του πατρός Μητσοτάκη..