50746

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Επί μήνες ολόκληρους τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης μας βομβάρδιζαν καθημερινά για το «δράμα των Διοικητών», αυτών που διόρισε χωρίς αξιολόγηση ο Άδωνις Γεωργιάδης και επρόκειτο να αποπέμψει η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Μερικά ρεπορτάζ έφτασαν να αγιογραφούν συγκεκριμένους διοικητές, οι οποίοι οδύρονταν πως περιπίπτουν στην επαιτεία διότι έχασαν τα προς το ζην.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Προσέφυγαν λοιπόν όλοι οι αποπεμφθέντες στο ΣτΕ απαιτώντας την αποκατάστασή τους.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Την προηγούμενη εβδομάδα εκδόθηκε η πρώτη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, απορρίπτοντας την προσφυγή τριών Διοικητών (κλικ εδώ), είδηση που ελάχιστα απασχόλησε τους αγιογράφους και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ευελπιστούμε η Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα να τοποθετηθούν Διοικητές, ώστε τα Νοσοκομεία της χώρας να μπουν σε τροχιά σταθεροποίησης.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Όσο για τους αποπεμφθέντες έχουν ήδη φροντίσει οι προστάτες τους να ταχτοποιηθούν σε νέα πόστα.