51087

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ξανθός και Πολάκης αποκεφαλίζουν το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ» κραυγάζουν σήμερα έντυπα και ιστοσελίδες που σιτίζονταν παχυλά από τα ταμεία του ευαγούς αυτού Ιδρύματος.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ελάχιστα εξ αυτών τηρούν στοιχειωδώς τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αναφέροντας τα αίτια της αποπομπής, όπως καταγράφονται στο έγγραφο που απέστειλε η πολιτική ηγεσία προς το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ (κλικ εδώ).


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Αποσιωπούν ότι το ΔΣ συνεχίζει να διατηρεί ακόμη στη θέση του τον Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος έχει ήδη παραπεμφθεί αμετάκλητα για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Αποσιωπούν ότι το ΔΣ αρνείται να χορηγήσει στο ΣΕΥΥΠ έγγραφα για την ταμειακή διαχείριση του φορέα. Αποσιωπούν τέλος πως το ΔΣ απέδειξε για πολλοστή φορά παντελή ανικανότητα να αξιολογήσει αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού, εθισμένο στη ρουσφετολογική πρακτική την οποία ασκεί από γεννέσεώς του το 1992.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Ας κραυγάζουν!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 4pt”>Κανείς δε δίνει πια σημασία σε έντυπα και δημοσιογράφους που έχουν γίνει συνώνυμο της μίζας, της διαφθοράς και της αρπαχτής.