Α.Πορτοσάλτε για Γ.Πατούλη: «Τι το θες το διδακτορικό αν είναι μετά να ξευτιλίζεσαι;» (βίντεο)

Σφοδρή κριτική δέχεται από την αξιωματική αντιπολίτευση ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, λόγω της αποκάλυψης για τη λογοκλοπή στο διδακτορικό. 

Πλέον όμως ο Γ.Πατούλης δέχεται «πυρά» και από τον… ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος τόνισε: «Στο εξωτερικό πολιτικοί εμπλεκόμενοι σε τέτοιο πράγμα παραιτούνται» και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει οδός διαφυγής».

Στην αρχή, διαβάζοντας τον κεντρικό τίτλο του σημερινού πρωτοσέλιδου της «Αυγής», «Το κρυφτούλι των “αρίστων”» Δημήτρης Οικονόμου, Χριστίνα Κοραή και Άρης Πορτοσάλτε επιχείρησαν να προσπεράσουν στα γρήγορα το θέμα της ένοχης σιωπής από τη ΝΔ και της απόπειρας συγκάλυψης από την κυβέρνηση. «Δύο φορές είπε χθες ο κ. Οικονόμου (σ.σ. ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) ότι δεν είναι στην κυβέρνηση ο κ. Πατούλης» τόνισε ο Αρ. Πορτοσάλτε για να συνεχίσει «τι το θες το διδακτορικό, αν είναι μετά να ξευτιλίζεσαι;».

Ωστόσο, όταν ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για καταγγελία αλλά ότι υπάρχουν στοιχεία για την λογοκλοπή, καθώς και ότι υπάρχει σοβαρό θέμα ηθικής τάξης για τον εκλεγμένο με το χρίσμα της ΝΔ περιφερειάρχη Αττικής, ο Άρης Πορτοσάλτε αναγκάστηκε να πει ότι στην Ευρώπη σε ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν παραιτήσεις.

Το ερώτημα είναι εάν ο Πατούλης θα στείλει και στον Πορτοσάλτε εξώδικο, απειλώντας με αγωγή αν δεν ανακαλέσει τα περί εξευτελισμού.