Αδωνις φωτογραφίζει διαδηλωτές..

div style=”border-bottom: 0px; border-left: 0px; padding-bottom: 0px; text-transform: none; background-color: rgb(255,255,255); text-indent: 0px; margin: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; font: 15px/21px Georgia, Times, serif; white-space: normal; letter-spacing: normal; color: rgb(0,0,0); border-top: 0px; border-right: 0px; word-spacing: 0px; padding-top: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px”>Γράφει η στήλη ΒΗΜΑτοδότης της εφημερίδας ΒΗΜΑ:

Αλλο πάλι και τούτο. Να βλέπεις έναν υπουργό κρεμασμένο στο παράθυρο του υπουργείου του να τραβάει φωτογραφίες της διαδήλωσης κάτω στον δρόμο δεν νομίζω να ξανάγινε. Ο κ. Αδ. Γεωργιάδης όχι μόνο το έκανε, αλλά «τουίταρε» τη φωτογραφία των διαδηλωτών, βάζοντας μάλιστα και λεζάντα: «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις». Η αλήθεια είναι ότι η συγκέντρωση εργαζομένων στα νοσοκομεία έξω από το υπουργείο δεν ήταν μεγάλη, κάτι που τον… εντυπωσίασε (και τον χαροποίησε).

Προηγουμένως ο κ. Γεωργιάδης είχε διώξει από τη χώρα την… τρόικα. Είπε ότι η εποχή των μνημονίων τελείωσε. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξεχάστε την τρόικα, το μνημόνιο τέλειωσε». Αυτά λέει ο Αδωνις. Η τρόικα το ξέρει; Μάλλον δεν το γνωρίζει, αφού κατά τον υπουργό Υγείας ο Τόμσεν, ο Μορς και ο Ματίας είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που ενδιαφέρονται να μας δώσουν λεφτά, γιατί ούτε Ρώσοι υπήρχαν ούτε Κινέζοι ούτε… φούφουτοι.