Άδωνις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πολιτικό πρόσωπο μειωμένης αξιοπιστίας, δεν παύει όμως να έχει θεσμικό ρόλο υπουργού και αντιπροέδρου του κυβερνώντος κόμματος.

Προχτές δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης πως «η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός».
Και συνέχισε:

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς.
Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει τον ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής.

Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλοΓια να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα”.

Πρόκειται για τερατώδεις δηλώσεις, τις οποίες δεν αποδοκίμασε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Συνεπώς η κυβέρνηση συμφωνεί με το περιεχόμενό τους, παρά τις δήθεν εκκλήσεις του κ. Μητσοτάκη για την ανάγκη σύμπνοιας των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι εισαγγελικές αρχές δεν είναι δυνατόν να παραμένουν απαθείς όταν ο ελληνικός λαός δηλητηριάζεται με τέτοιου είδους τοξική προπαγάνδα κυβερνητικών παραγόντων.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου οφείλει να καλέσει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και σε περίπτωση που ευσταθούν να ασκήσει δίωξη στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όμως σε περίπτωση που ο κ. Γεωργιάδης δεν αποδείξει τους ισχυρισμούς του η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οφείλει να κινήσει δίωξη στον ίδιο για διασπορά ψευδών με σκοπό να τρομοκρατήσει τους πολίτες, που βιώνουν χιλιάδες θανάτων από την πανδημία και βρίσκονται έγκλειστοι για ένα χρόνο, με ανυπολόγιστες συνέπιες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Ας μην παριστάνει και την κουφή..