Αέρα Πατέρα!

Όταν θεωρείς το κράτος ως λάφυρο δεν έχεις ενδοιασμούς να τοποθετήσεις σε δημόσιες θέσεις ανθρώπους του σκληρού κομματικού μηχανισμού χωρίς καμία απολύτως αξιολόγηση, παραβιάζοντας ακόμη και νόμους που ο ίδιος ψήφισες τάχα για να επιλέγεις τους αρίστους.

Αναφερόμαστε στην πρακτική της ΝΔ με τους αποκαλούμενους «προσωρινούς Διοικητές» που αναδεικνύουμε σε άρθρο μας στην «Επικαιρότητα», το οποίο κοσμεί φωτογραφία του Μητσοτάκη σε εναγκαλισμό με τον εμβληματικό Κωσταντίνο Πατέρα (κλικ εδώ).

Οι «προσωρινοί» είναι στην πλειονότητα κομμάτικά εγκάθετοι και παντελώς άσχετοι με τη Διοίκηση Νοσοκομείων, πράγμα που βολεύει εξαιρετικά την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, διότι παραμένουν πειθήνιοι στο καθήκον που τους έταξαν. Και το καθήκον δεν είναι άλλο από το να απαξιώσουν τα Νοσοκομεία σε τέτοιο βαθμό, ώστε η θετική γνώμη που σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας να υποχωρήσει και οι πολίτες να απευθύνονται εξ ανάγκης και πάλι στα ιδιωτικά Νοσοκομεία, καθώς και στα συμβόλαια υγείας των ασφαλιστικών εταιρειών.

Λέγαμε στο προηγούμενο σημείωμα πως αν μείνουν στην κυβέρνηση μέχρι την άνοιξη θα μασήσουν και τα πόμολα. Μετριοπαθείς ήμασταν.

Μάλλον κινδυνεύουν και τα κουφώματα..