«Αγλαΐα Κυριακού» -«Αγία Σοφία» / Εξοργιστικές δηλώσεις Γεωργιάδη για το λουκέτο στα χειρουργεία (video)

Ιδιαίτερα ενοχλημένος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την αποκάλυψη από τους γιατρούς των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων ότι σταματούν τα χειρουργεία από τις 27 Μαΐου στο «Αγλαΐα Κυριακού» και από την 1η Ιουνίου στο «Αγία Σοφία» λόγω ελλείψεων προσωπικού και ειδικά αναισθησιολόγων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο Action 24 προσπάθησε κατά την πάγια πρακτική του να κάνει το άσπρο- μαύρο, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση στο «Αγλαΐα Κυριακού» στο «Αγία Σοφία» είναι «εξαιρετικά καλύτερη η εικόνα από τον μέσο όρο στην Ελλάδα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι έχουν προκηρυχθεί όλες οι κενές οργανικές θέσεις και αναμένεται να μείνουν κενές 2 με 3, οι οποίες θα επαναπροκηρυχθούν και προβλέποντας ότι «τα χειρουργεία θα γίνουν κανονικά».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παραλήρημα προσπάθησε να απαξιώσει τις καταγγελίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του «Αγλαΐα Κυριακού» και του «Αγία Σοφία» λέγοντας με περισπούδαστο ύφος «εκεί υπάρχει σκληρός συνδικαλιστικός πυρήνας της Αριστεράς».