Αίφνης μας προέκυψε και το προσχέδιο νόμου για την ιατρική εκπαίδευση!

Όλα τα ΄χαμε μας προέκυψε και το προσχέδιο νόμου για την ιατρική εκπαίδευση (κλικ εδώ) που εκπόνησαν καμιά 20αριά σοφοί και αντί να το συζητήσουν με τους ιατρικούς συλλόγους, την ΟΕΝΓΕ και τους άλλους ιατρικούς φορείς μας το γνωστοποίησαν μέσω του συγκροτήματος Λαμπράκη!

Αναμφίβολα πρόκειται για αθλιότητα να βλέπουμε πρώτα στο «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» το σχέδιο νόμου χωρίς αυτό να έχει φτάσει στους θεσμικούς εκπροσώπους, η αθλιότητα όμως εξηγείται εύκολα και μόνο αν διαβάσει  κανείς τα ονόματα των συντακτών του.

Εκείνος βέβαια που είναι ο πλέον προκλητικός είναι ο Β. Λαοπόδης, ο οποίος κατάφερε μέσω διαφόρων συμπράξεων και μεθοδεύσεων να βρεθεί για πολλοστή φορά εκπρόσωπος της ΟΕΝΓΕ στο ΚΕΣΥ πριν γίνει η αλλαγή στην ηγεσία της Ομοσπονδίας και συνεχίζει να παραμένει γατζωμένος σαν στρείδι στο προσοδοφόρο αυτό πόστο, χωρίς ποτέ να ενημερώνει την ΟΕΝΓΕ για όσα διαμείβονται στις συναθροίσεις του ΚΕΣΥ.

Ηδη η Εκτελεστική Γραμματεία έχει αποφασίσει ν΄ αποτελέσει θέμα συζήτησης στο επόμενο Γενικό Συμβούλιο το ζήτημα της εκπαίδευσης και η σχετική στάση του Β. Λαοπόδη.

                           Δημήτρης Βαρνάβας