Αν ήτανε η ζήλια ψώρα, θα κόλλαγε όλη η χώρα- Τώρα ζητάει κι ο Πατούλης συνταγογράφιση του PCR

Οι Ομοσπονδίες γιατρών και υγειονομικών, αλλά και η αντιπολίτευση, ζητούν εδώ και καιρό συνταγογράφηση των PCR test. Όμως η κυβέρνηση ανένδοτη επιμένει να τα πληρώνουν οι πολίτες από την τσέπη τους στην εξωφρενική τιμή των 60€.

Βεβαίως, όταν τα φαινόμενα κερδοσκοπίας στις τιμές των τεστ γιγαντώθηκαν, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να θεσπίσει διατίμηση.  Τότε  εξανέστησαν ο Πατούλης και ο ΠΙΣ (δια του Εξαδάκτυλου), διότι βρήκαν σοβιετικό το μέτρο της διατίμησης και ζητούσαν όσο το δυνατόν υψηλότερες τιμές υπερ των διαγνωστικών αλυσίδων.

Διαφαίνεται όμως ότι η πίεση που ασκείται από την κοινωνία αρχίζει να κάμπτει τις αντιστάσεις της κυβέρνησης, η οποία θα αναγκαστεί να θεσμοθετήσει τη συνταγογράφιση των τεστ.

Ο Πατούλης λοιπόν, προκειμένου η συνταγογράφιση να εμφανιστεί «κατόπιν ενεργειών» του, εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση και επιτίθεται στον Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας σειρά φιλολαϊκών μέτρων, ανάμεσα στα οποία και τη συνταγογράφιση των τεστ!

Περιμένουμε πλέον ανάλογη ανακοίνωση και από πλευράς Εξαδάκτυλου.

Ως ευνόητον ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας είναι αδύνατον να συνεδρίασε τις αργίες της Πρωτοχρονιάς. Όμως ο Πατούλης έχει το ελευθέρας να εκδίδει ανακοινώσεις επι παντός του επιστητού, έστω και αν οι σημερινές διαψεύδουν τις χτεσινές..

www.ygeianet.gr