Αναδίπλωση Γκάγκα για τους παρατασιακούς ειδικευόμενους. Με ΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφο καλεί τα Νοσοκομεία να μη διακόψουν τις συμβάσεις.

Η κυρία Γκάγκα, αν και υπηρέτησε στο ΕΣΥ, φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε τίποτα από την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια Νοσοκομεία, επειδή είχε ένα όνειρο: να τα κάνει ιδιωτικά, βάζοντας μέσα ιδιώτες και βγάζοντας τους γιατρούς του ΕΣΥ στο ιδιωτικό επάγγελμα.

Δεν είχε αντιληφθεί λοιπόν ότι, με την αποψίλωση που έχει προκαλέσει το Επιτελικό Κράτος, οι Κλινικές και τα εργαστήρια βρίσκονται στα πρόθυρα κατάρρευσης και βασίζονται σε περιπτώσεις γιατρών, όπως οι παρατασιακοί ειδικευόμενοι, προκειμένου να μην καταρρεύσουν ολοσχερώς.

Μη αντιλαμβανόμενη η κ. Γκάγκα τις συνέπειες πέταξε στον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο 5034/23 το άρθρο 110, το οποίο οδηγεί μεγάλο αριθμό παρατασιακών ειδικευόμενων στην έξοδο, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Και αναγκάστηκε να αποστείλει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφο στις διοικήσεις των Νοσοκομείων, με το οποίο τις καλεί να μη διακόψουν τις συμβάσεις, διότι «προωθείται διάταξη περί μετάθεσης της εφαρμαγής» της επίμαχης διάταξης.

Ίσως η κ. Γκάγκα θα πρέπει να ενεργοποιήσει στο κινητό της τη λειτουργία αφύπνισης, ώστε να ξυπνήσει από το όνειρο που βιώνει και το οποίο σύντομα θα μετατραπεί σε εφιάλτη..

Δείτε το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφο: