Ανακοίνωση

p style=”line-height: 16.5pt; margin: 0cm 0cm 0pt; background: #fff8e0″>Στη χώρα μας, κατακρεουργείται η ζωή και η υγεία όλου του λαού, ασυνείδητοι κι άχρηστοι πολιτικάντηδες, ασύστολα, σπαταλούν κάθε ικμάδα μας, για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα, που υπηρετούν.Ό,τι χτίσαμε, με κόπους, συντρίβεται στον καιάδα της μικροπολιτικής συμφεροντολογίας.Νοσοκομεία, που χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους, όπως και τους ασθενείς, σαν περιττό βάρος.Σε τι να ελπίσουμε ?Όταν τα λόγια εξαντλούνται και γίνονται ανούσια,όταν τα έργα απέχουν από τις υποσχέσεις και την αλήθεια,όταν η κοροϊδία περισσεύει και η όποια εξουσία αποθρασσύνεται, χωρίς να υπολογίζει καν την ανθρώπινη αξία ,τότε ο κίνδυνος δεν είναι πια πρό των πυλών, αλλά είναι εγκατεστημένος και δυνάστης της καθημερινότητάς μας… 

 

Οι ιατροί του νοσοκομείου Ρόδου ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ τα δικαιώματά μας:

 

1) Δεν έχει δοθεί ως τώρα ΚΑΘΟΛΟΥ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ εφημεριακή αποζημίωση για τις δεδουλευμένες εφημερίες των μηνών Νοεμβρίου 2012, Δεκεμβρίου 2012, Ιανουαρίου 2013 (και φυσικά Φεβρουαρίου 2013).

 

2) Οφείλεται μέρος των δεδουλευμένων από τις τακτικές εφημερίες των πρώτων επτά (7) μηνών του 2012, παρά την από εννεαμήνου κατηγορηματική δέσμευση του υπουργού υγείας κ. Λυκουρέντζου. 

 

Το πρόβλημα είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ, γιατί λόγω μεγάλης μείωσης των τακτικών αποδοχών σε εξευτελιστικά επίπεδα, η εφημεριακή αποζημίωση είναι τελείως απαραίτητη για την επιβίωσή μας. 

Είναι διάχυτη η αίσθηση στους ιατρούς του νοσοκομείου πως η πολιτεία σε ρόλο ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ (δυστυχώς), ΕΞΑΠΑΤΑ τους νοσοκομειακούς γιατρούς ΜΕ ΔΟΛΟ, εξαναγκάζοντάς τους σε ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ. 

 

Για ό,τι ήθελε συμβεί από εδώ και στο εξής  την ΠΛΗΡΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ έχει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας.