Ανακοίνωση

p style=”text-align: justify; margin: 0cm 0cm 0pt”>Οι εργαζόμενοι του ΚΙΕΝ, διεκδικούμε:

 

  1. Σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόφληση των δεδουλευμένων μας
  2. Διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας
  3. Ουσιαστική νομική και οικονομική παρέμβαση του Υπουργείου το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την πορεία του Νοσοκομείου μαζί με την Διοίκηση και τις Διαχειριστικές Ομάδες.
  4. Το Ντυνάν να τεθεί υπό τον άμεσο έλεγχο του Υπουργείου, η πολιτεία οφείλει επί τέλους να πράξει ό,τι δεν έπραξαν επί σειρά ετών τα 3 μέλη αντιπρόσωποι της στο ΔΣ του ΚΙΕΝ δηλαδή να αναλάβει με σοβαρότητα την διοίκηση, την διαχείριση και την τύχη του νοσοκομείου.
  5. Δεν χαρίζουμε το Ντυνάν στους κερδοσκόπους αλλά θέλουμε ένα σύγχρονο νοσοκομείο ενταγμένο στις σημερινές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

 

Διαπιστώνουμε και καταγγέλλουμε τα πρόσφατα γεγονότα τα οποία αποτελούν ωμή παρέμβαση της πολιτικής εξουσίας στα δρώμενα-εξελίξεις στο Ντυνάν με σκοπό την καθοδήγησή του σε συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.

 

Οι αντοχές μας στις υποσχέσεις σας έχουν εξαντληθεί. Όμως η αξιοπρέπειά μας και το αίσθημα συμπαράστασης στους δοκιμασμένους συμπολίτες μας σύντομα θα μας οδηγήσει σε δυναμικούς αγώνες-παρεμβάσεις. Τέρμα στον εφησυχασμό. Αγώνας για την δικαίωσή μας.

 

                                              ΕΙΝΕΝ – ΣΕΝΕΝ