ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΚΛΙΟΥΜΗ

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 37

    10680 ΑΘΗΝΑ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ. (210)3665414-5

    FAX: (210)3665420

    e-mail : pressoffice@pasok.gr

   

   

    Αθήνα, 7 Αυγούστου 2008

   

   

    Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την απάντηση του Υπουργείου Υγείας στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Καρακλιούμη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

   

    Το Υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση στο σύνολό της είναι οι τελευταίοι που μπορούν να παραδώσουν μαθήματα πολιτικού πολιτισμού. Πολύ περισσότερο γιατί είναι έκθετοι, καθώς τα αποτελέσματα της πολιτικής τους, μιλούν από μόνα τους.

    Πριν σπεύσουν να δηλώσουν για άλλη μια φορά πως «για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ», όφειλαν να αναρωτηθούν αν μπορούν να κοιτάξουν κατάματα τους πολίτες.

    Η αλήθεια είναι ότι, η έκπτωση της ποιότητας των υπηρεσιών στην Υγεία, είναι «έργο» της ΝΔ.

    Η αλήθεια είναι ότι, η εικόνα διακομιδής ασθενών με ταχύπλοο αλιευτικό προβλήθηκε από τα ΜΜΕ και όλοι οι Έλληνες πια ξέρουν πως γίνονται οι διακομιδές ασθενών επί ΝΔ.

    Η θλιβερή και απαξιωτική για την Δημόσια Υγεία αυτή εικόνα είναι ευθέως ανάλογη της πολιτικής τους.

    Το ΠΑΣΟΚ μίλησε σήμερα με συγκεκριμένα στοιχεία αλλά επ’αυτών δεν πήρε καμία απάντηση. Αντιθέτως αποδεικνύεται ότι, η αντιπολίτευση που ασκεί το ΠΑΣΟΚ ενοχλεί την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η οποία στην προσπάθειά της να απαντήσει καταφεύγει στην διαστρέβλωση, την παραπλάνηση και το θράσος.