Ανακοίνωση Τμ. Υγείας ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Υπουργού Υγείας σχετικά με απογευματινά χειρουργεία και ασφαλιστικές εταιρείες.

p align=”center”>Ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Υπουργού Υγείας σχετικά με απογευματινά χειρουργεία και ασφαλιστικές εταιρείες.

 

Για πολλοστή φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Υπουργός Υγείας έδειξε δημόσια την πρόθεσή του να ιδιωτικοποιήσει πλήρως το δημόσιο σύστημα υγείας, κλείνοντας το μάτι σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

 

Την ώρα όπου στα νοσοκομεία του ΕΣΥ αναβάλλονται χειρουργεία από ελλείψεις υλικών και οι ασθενείς περιμένουν σε λίστες αναμονής, οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη για λειτουργία απογευματινών  χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία που θα πληρώνονται εξολοκλήρου από τους πολίτες ή τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, για όσους μπορούν να τις πληρώνουν ακόμη, είναι τουλάχιστον εξοργιστικές.

 

Αυτό που δεν λέει ο Υπουργός Υγείας στις επικοινωνιακές φιοριτούρες του, στα εκατομμύρια των ανέργων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας για τους οποίους θα έπρεπε να νοιάζεται, είναι ότι με τα μνημονιακά μέτρα που φανατικά εφαρμόζει τους στερεί τη δυνατότητα πρόσβασης σε δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας την ώρα της ανάγκης.

 

Φαίνεται πως ο κ. Γεωργιάδης διαβλέποντας ότι η κυβέρνηση που συμμετέχει ως Υπουργός δεν θα μακροημερεύσει, ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ως πωλητής ασφαλιστικών συμβολαίων.

 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

 

 

14/11/2013

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ