ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ για την Επέκταση της λειτουργίας της Νευροχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού στο Ερρίκος Ντυνάν

Τμήμα Υγείας – Πρόνοιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επέκταση της λειτουργίας της Νευροχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού στο Ερρίκος Ντυνάν.

Με απόφαση του ΔΣ του Ευαγγελισμού, κατόπιν αιτήματος της Νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, προωθείται η επέκταση λειτουργίας της κλινικής, στο Ερρίκος Ντυνάν, κατά το πρότυπο της συνεργασίας Ερυθρού Σταυρού και Ερ. Ντυνάν.

Επεκτείνεται δηλαδή η συνεργασία νοσοκομείων του ΕΣΥ με Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, αποδεικνύοντας ότι η φανερή και υπόγεια ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος υγείας -πρόνοιας, αποτελεί το βασικό μέλημα υπουργείου και κυβέρνησης.

Τους βεβαιώνουμε όμως ότι η υπό χρηματοδότηση, η υπό στελέχωση και η υπό βάθμιση του δημόσιου τομέα υγείας-πρόνοιας, πολιτική που έχει αποφασίσει και με ζήλο μοναδικό εφαρμόζει η κυβέρνηση και ο ανεκδιήγητος κύριος « εικονική πραγματικότητα» υπουργός της , έχουν ημερομηνία λήξης.

Η σκληρή οικονομική πολιτική λιτότητας και η ξέφρενη ακρίβεια, η μετακύλιση του κόστους των υπηρεσιών υγείας – πρόνοιας στον πολίτη, η δημιουργία ασθενών δύο ταχυτήτων και πολιτών δεύτερης κατηγορίας, διαμορφώνουν συνειδήσεις στην κοινωνία και σύντομα θα πάρουν όλοι τις απαντήσεις και το λογαριασμό.

Ο ΣΥΝ παλεύει μαζί με το λαό για ίση, υψηλού επιπέδου δωρεάν

υγεία -πρόνοια για όλους.

Για άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Για κάλυψη των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων των εργαζομένων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τμήμα Υγείας- Πρόνοιας ΣΥΝ    20/06/08.