ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ.
2413 506268, 2413 506243 Email: alkal@larissa.gr grtypouxe@larissa.gr Στο πλευρό των γιατρών του Ν.Λάρισας τάχθηκε χθες ο Νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του ζητώντας τη συμπαράσταση του για τα οξυμένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της τακτικής του ΟΠΑΔ.
Οι πρόεδροι του Ιατρικού συλλόγου Λάρισας , Κ.Γιαννακόπουλος, του Φαρμακευτικού συλλόγου Γ.Μακρυγιάννης, της ΕΙΝΚΥΛ Λ.Καραγιώργος και του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δ.Παπαποστόλου επέδωσαν στο Νομάρχη Λάρισας με αφορμή τη χθεσινή τους κινητοποίηση ψήφισμα με τα αιτήματα τους.
Ο Νομάρχης τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης των αιτημάτων τους τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει σταθερή δυνατότητα στήριξης του ΟΠΑΔ και άμεση λύση στο πρόβλημα τους.
Για το λόγο αυτό τους γνωστοποίησε ότι θα στείλει σχετικό υπόμνημα στο Υπουργείο Υγείας και στην αρμόδια υπουργό κ. Μ.Ξενογιαννακοπούλου, ενώ θα γίνουν επαφές με τη ηγεσία του Υπουργείου για την επίλυση των προβλημάτων των γιατρών με τον ΟΠΑΔ και από την πλευρά της ΕΝΑΕ.