ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝ Με αφορμή την απόφαση του Έκτακτου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών

   

   

   

  

   

   

    Το έκτακτο Συνέδριο της ΟΕΝΓΕ απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση κλαδικής σύμβασης του Υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου προς τον κλάδο και τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα στον κ. Πρωθυπουργό, με τα όσα ψεύδη έβαλε στο στόμα του περί επικείμενης και δεδομένης υπογραφής Σύμβασης με τους Νοσοκομειακούς Γιατρούς.

   

    Μπροστά στους δύσκολους καιρούς που διέρχονται όλοι οι υγειονομικοί εργαζόμενοι, όπως και οι πολίτες που προσφεύγουν στις υπηρεσίες τους, με την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με τη συρρίκνωση και υποβάθμιση του δημόσιου τομέα υγείας και του κράτους πρόνοιας, μόνον η σθεναρή αντίσταση και ο ολομέτωπος αγώνας μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.

   

    Σε αυτό το δρόμο μας βρίσκουν αρωγούς και συναγωνιστές . Στην οικοδόμηση μετώπου υπεράσπισης και προώθησης του Δημόσιου Τομέα Υγείας-Πρόνοιας για ίση και δωρεάν Υγεία-Πρόνοια, για όλους όσους ζουν και εργάζονται σε αυτό τον τόπο.

   

   

    9/6/08 Τμήμα Υγείας – Πρόνοιας του ΣΥΝ