Αναβολή για τη Δευτέρα πήραν οι τρεις συλληφθέντες από τα γεγονότα στη ΔΕΘ

div class=”taxonomy”> 

 

 

12:57: Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσει η ΠΟΕ- ΟΤΑ Θεσσαλονίκης την προσεχή Δευτέρα, που θα δικαστούν οι τρεις συλληφθέντες.

12:50: Αναβολή για τη Δευτέρα πήρε η δίκη των τριών συλληφθέντων. Πλήθος κόσμος τους αποθεώνει κατά την έξοδό τους από το δικαστικό μέγαρο, φωνάζοντας συνθήματα.

12:20: Περίπου 200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια ως ένδειξη αλληλεγγύης στους τρεις συλληφθέντες. Η δίκη γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ενώ προηγούμενως κόσμος που προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό του δικαστικού μεγάρου απωθήθηκε από την αστυνομία.

12:15: Φωτογραφία εξώ από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου δικάζονται οι τρεις συλληφθέντες από τα γεγονότα στη ΔΕΘ κατά την επίσκεψη Φούχτελ.

10:30: Πέρασαν από τη διαδικασία του αυτόφωρου οι τρεις συλληφθέντες και στις 12:00 αναμένεται να γίνει η δίκη. Παράλληλα, υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες έξω από τα δικαστήρια.

 

Από τον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με την διαδικασία του αυτοφώρου θα περάσουν σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες από τα γεγονότα στη ΔΕΘ με την διαμαρτυρία εργαζομένων κατά την επίσκεψη του Φούχτελ στην Θεσσαλονίκη.

Τους τρεις  συλληφθέντες βαραίνουν οι κατηγορίες της παράνομης βιας και της εξύβρισης.

Παράλληλα, συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους τρεις συλληφθέντες έχει προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί αυτή την ώρα.

Διαβάστε περισσότερα για τις συλλήψεις εδώ