Ανδρουλάκης: Χρέος μας η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Με τους εργαζομένους στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ αντάλλαξε ευχές, τα Χριστούγεννα (25/12), ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ευχαρίστησε μέσω ασυρμάτου τα πληρώματα του ΕΚΑΒ για το έργο και την προσφορά τους. Κατόπιν, σε σχετική δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε μεταξύ άλλων το εξής: «Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους του Έλληνες. Σήμερα είχα την ιδιαίτερη τιμή να ανταλλάξω ευχές με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ και να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά».

Εν συνεχεία, ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόσθεσε: «Για εμάς είναι χρέος η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας μετά τη δοκιμασία της πανδημίας αλλά και εν μέσω της οικονομικής κρίσης, που αυξάνει το κόστος ζωής. Είναι αδιανόητο ο ελληνικός λαός να πληρώνει τις τρίτες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό οφείλουμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να έχουμε ξανά ένα ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας, θεματοφύλακα της μείωσης των μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων της εποχής μας».