Απέκτησε και η ΟΕΝΓΕ τον Γιαννακό της..

P Στο Νοσοκομείο Φλώρινας εδώ και αρκετά χρόνια έχει δημιουργηθεί έκρυθμη κατάσταση, με καταγγελίες για εκβιασμούς ασθενών και νοσηλευτών, μηνύσεις και ελέγχους από το ΣΕΥΥΠ (κλικ εδώ).


Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ πριν λίγες μέρες μετέθεσε τη νεφρολόγο, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση (κλικ εδώ). Η νεφρολόγος αντέδρασε. Στην υπόθεση παρενέβη ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ κ. Γ. Αντωνιάδης και κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας τη μετακίνηση ως πολιτική δίωξη.


Η ΑΡΣΙ, αναμασώντας την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, εκδίδει ανακοίνωση χωρίς να α ζητήσει τη γνώμη κάποιου θεσμικού οργάνου των γιατρών, όπως είχε υποχρέωση. Ούτε η Ένωση Γιατρών, ούτε το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου ρωτήθηκαν.


Κάνοντας Copy paste την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ η ΑΡΣΙ κατήγγειλε πολιτική δίωξη!

Δεν πρόκειται να λάβουμε θέση σε ένα ζήτημα που βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις ανακριτικές αρχές και το ΣΕΥΥΠ, αποδίδοντας δίκιο στη μια ή την άλλη πλευρά.


Μας κάνει όμως εντύπωση η ευκολία με την οποία η ΑΡΣΙ γίνεται ουραγός στην καταγγελία του βουλευτή Φλώρινας, προκειμένου να εκτοξεύσει κορώνες και να πετύχει δημοσιότητα. Το ίδιο έπραξε στο παρελθόν σε αρκετές ανάλογες περιπτώσεις, γοητευμένη πιθανόν από την πρακτική της ΠΟΕΔΗΝ.


Επιτέλους, απέκτησε και η ΟΕΝΓΕ τον Γιαννακό της..


Ygeianet