Απίστευτο: Η Μίνα Γκάγκα έβγαλε και 5η ορθή επανάληψη της προκήρυξης γιατρών ΕΣΥ!!

Η κ. Γκαγκα έβγαλε πέμπτη (!!!!!) ορθή επανάληψη της προκήρυξης γιατρών ΕΣΥ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα (κλικ εδώ).

Δύο εξηγήσεις υπάρχουν:

Ή κάνει ετεροχρονισμένη σπονδή στην Πρωταπριλιά ή επαναεπιβεβαιώνει την επιτελική αχρηστία.

Εκτός κι αν το κάνει σαν τη μέρα της Μαρμότας, για να ξαναζούμε τη μέρα της Γυναίκας (8 Μάρτη) που βγήκε η αρχική προκήρυξη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Αυτές είναι οι καλές εκδοχές. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η αχρηστία και τα ρουσφέτια χτύπησαν κόκκινο. (Αλήθεια τι ματαξαναδιορθώνουν;).

Από πλευράς μας κάνουμε δημόσια παρότρυνση στην κ. Γκάγκα να βιαστεί για τις επόμενες ορθές επαναλήψεις, μιας και  μέχρι τις εκλογές με το ρυθμό που έχει (πέντε από 8/3), με το ζόρι προλαβαίνει τις 13 ορθές επαναλήψεις..

ΥΓ. Στα σοβαρά (όσο σοβαρά μπορεί να το σχολιάσει κανείς) παραθέτουμε το κλείσιμο της προκήρυξης, το οποίο ορίζει ότι μέχρι 20 Μαρτίου πρέπει τα νοσοκομεία να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες της σημερινής διορθωμένης  προκήρυξης (προφανώς με χρονομηχανή, μιας και ηγούνται της Τετάρτης Βιομηχανικής Επανάστασης).

«Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 20/03/2023