Αποφάσεις

div style=”margin: 0cm 0cm 10pt”>                              ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΨΝΑ 21-9-2011

1.Καλούμε την ΟΕΝΓΕ να προκηρύξει κινητοποιήσεις σε συντονισμό με άλλους κλάδους για την ανατροπή όλων των μέτρων κυβέρνησης –ΕΕ-ΔΝΤ.
2.Καλούμε το Σύλλογο Εργαζομένων ΨΝΑ σε κοινή συνέλευση γιατρών –εργαζομένων άμεσα :Να υποδεχτούμε το νέο διοικητή με κινητοποίηση, να μην επιτρέψουμε κανένα έντυπο καταγραφής του προσωπικού που θα συμβάλει στις εφεδρείες να βγει από το νοσοκομείο.
3.Δεν εφαρμόζουμε την επαίσχυντη διάταξη για τα 5 ευρώ στα Ε.Ι.
4.Καμιά εφεδρεία-απόλυση κανενός εργαζόμενου-καμιά περικοπή σε μισθούς –συντάξεις –επιδόματα.
5.Δεν πληρώνουμε κανένα φοροχαράτσι .Μαζεύουμε όλοι τα ειδοποιητήρια της εφορίας στο Σύλλογο Εργαζομένων και τα επιστρέφουμε όλοι  μαζί στο Υπ.Οικονομικών με συντονισμένη κινητοποίηση.
6.Καταγγέλουμε την προκλητική μείωση των κλινών ΨΝΑ σε ΦΕΚ τη στιγμή που τα ήδη λειτουργούντα κρεβάτια είναι πολύ περισσότερα .Τον οργανισμό του ΨΝΑ θα τον καταρτίσει το επιστημονικό συμβούλιο με διευρυμένη επιτροπή γιατρών και εργαζομένων.
7.Καταγγέλλουμε την κρατική καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων όλου του τελευταίου διαστήματος .Ο ,τι μέσο καταστολής και να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση ο λαός δε θα υποχωρήσει κι εμείς μαζί γιατί έχουμε δίκιο.
8.Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του υπουργείου υγείας που έχουν καταλάβει το υπουργείο ,όπως κι εμείς είχαμε κάνει το φλεβάρη.Συμμετέχουμε στην κινητοποίησή τους με όποιο τρόπο και αυτοί θέλουν και συντονιζόμαστε.