Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Δελτίο Τύπου

Στις 13/03/10 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των γιατρών του Γ.Ν. Θηβών καθώς και των κέντρων υγείας και των αγροτικών ιατρείων που υπάγονται σ’ αυτό.

Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την επίσχεση εργασίας από 23/03/10 μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου ’09 καθώς και Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου ’10. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης έντονος ήταν ο προβληματισμός των γιατρών του νοσοκομείου μας τόσο για την ανασφάλεια που υπάρχει σε ότι αφορά στο μέλλον των εργασιακών τους σχέσεων, όσο και για το μέλλον του ίδιου του συστήματος υγείας και τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου.

Η υποκριτική πολιτική του υπουργείου υγείας, τα αντιλαϊκά μέτρα, οι τεράστιες ελλείψεις του Ε.Σ.Υ. τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε υποδομές, συνθέτουν μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Ε.Σ.Υ. με αποκλειστικά ηττημένο τον πολίτη ασθενή. 

Σχετικά με την απόφαση αυτή της γενικής συνέλευσης ενημερώθηκαν ο εισαγγελέας Θηβών, η 5ηΥΠΕ, το ΕΚΕΠΥ, τα ΜΜΕ και η διοίκηση του νοσοκομείου.

Για την 3μελή επιτροπή του νοσοκομείου

               Η πρόεδρος

      Μπερναλή Νικολέτα

         Αναισθησιολόγος