Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

p>

Κόρινθος, 11/3/2010

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 10-03-2010

Η έκτακτη Γ.Σ. της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Νομού Κορινθίας που πραγματοποιήθηκε εξαιτίας των εκρηκτικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον χώρο της Υγείας αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι:

  1. Για τον μήνα Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν εφημερίες κατά Κλινική και Τμήμα με ασφαλή στελέχωση για όσες ημέρες επαρκεί η υπάρχουσα χρηματοδότηση.

  • Διευκρινίζεται, ότι η ασφαλής στελέχωση των εφημεριών κατά Τμήμα και Κλινική προκύπτει από την υπάρχουσα Εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου για την ασφαλή εφημέρευση του Νοσοκομείου μας και μόνο αυτή.

  1. Με δεδομένη την απαράδεκτη καθυστέρηση στην πληρωμή δεδουλευμένων εφημεριών για τους μήνες Νοέμβριο (Κέντρα Υγείας) και Δεκέμβριο – Ιανουάριο (Νοσοκομείο Κορίνθου και Κέντρα Υγείας) καθώς και τη διαφαινόμενη μη πληρωμή και για τους επόμενους μήνες (Φεβρουάριο και Μάρτιο) σε συνδυασμό με την επιδεικνυόμενη αδιαφορία για λύση του συγκεκριμένου προβλήματος, οδηγούμαστε στην απόφαση ότι:

  • Εάν δεν καταβληθούν οι δεδουλευμένες εφημερίες έως το Πάσχα θα προχωρήσουμε μαζικά από το Πάσχα και μετά σε επίσχεση εργασίας έως την πληρωμή των εφημεριών.

Οι αποφάσεις της Γ.Σ. κοινοποιούνται στην Διοίκηση του Γ.Ν. Κορίνθου, την ΟΕΝΓΕ, στους τοπικούς φορείς εξουσίας και τα τοπικά ΜΜΕ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ         ΜΕΛΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ