Απόφαση Γεν. Συνέλευσης

p>Η Γεν. Συνέλευση αποφάσισε:

 

Καταγγέλλουμε ως αναξιόπιστο τον Υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου  ο οποίος κατέθεσε στη Βουλή νομοσχέδιο με περιεχόμενο άλλο από τα συμφωνηθέντα με την ΟΕΝΓΕ και γενικότερα την κυβέρνηση.

1.      Συμμετέχουμε στην πανελλαδική εφαρμογή των νομίμων προγραμμάτων εφημερίας με 2 και 4 εφημερίες (ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι αντίστοιχα)  τον μήνα.

2.      Αναστολή λειτουργίας της εφημερίας του  νοσοκομείου μετά τις 10/02/2009

3.      Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις πρακτικές του Υπουργείου Υγείας ενάντια στους νοσοκομειακούς ιατρούς και γενικότερα στη Δημόσια υγεία και ενημέρωσης των πολιτών για τις κινητοποιήσεις μας, στην πύλη του νοσοκομείου στις 10πμ.  την Τετάρτη 11/02/2009

4.      Κατάληψη της αίθουσας συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη στις 12πμ.

5.      Συνέντευξη Τύπου της Ε.Ι.Ν.ΑΜΑΛ την ίδια μέρα στις  12πμ.

6.      Νέα Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 13/02/2009.

7.      Συμμετοχή των νοσοκομειακών γιατρών στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει εξαγγείλει η ΟΕΝΓΕ για  Πέμπτη και Παρασκευή (12-13/2/2009).

8.      Δηλώνουμε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι δεν συναινούμε στην κατ’ εξακολούθηση παραβίαση της νομοθεσίας για το ωράριο εργασίας μας. Στα πλαίσια αυτά εμμένουμε στην αρχική μας θέση ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να εφημερεύσουμε πέραν της 10ης Φεβρουαρίου . Την ευθύνη από εδώ και στο εξής για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια των εφημεριών φέρει ο Διοικητής και το Υπουργείο Υγείας

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν προβλήματα στην αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών στο Νομό, καθώς οι νοσοκομειακοί γιατροί ΔΕΝ εφημερεύουν πλέον, καλύπτοντας όλο το μήνα, όπως έκαναν μέχρι τώρα, έστω και εν γνώσει τους ότι ΔΕΝ θα μπορούν να πληρωθούν, εφαρμόζοντας  αναγκαστικά εις το εξής πλέον  το νόμο.  

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ι.Ν.ΑΜΑΛ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    

 

ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ                    ΒΑΓΙΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ