Απόφαση του ΣτΕ για το ιατρικό μισθολόγιο

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Με καθυστέρηση μεγαλύτερη του ενός έτους θα δημοσιευτεί η απόφαση του ΣτΕ για το ιατρικό μισθολόγιο και τις περικοπές που υπέστη το 2012. Σύμφωνα με ενημέρωση του κ. Μιχαήλ, η απόφαση πρωτοκολλήθηκε σήμερα με αρ. πρωτοκόλλου 431/26-2-2018 και αντίγραφό θα δοθεί στο δικηγορο μας τις επόμενες μέρες, ώστε να πληροφορηθούμε το σκεπτικό και διατακτικό της απόφασης.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Η σημερινή ηγεσία της ΟΕΝΓΕ επί ένα χρόνο δεν έκανε το παραμικρό προκειμένου να πιέσει το ΣτΕ. Ούτε καν παράσταση διαμαρτυρίας δεν διοργάνωσε όταν το θέμα συζητούνταν στην Ολομέλεια του ΣτΕ. Τελικά, μετά από διαρκείς πιέσεις των Ενώσεων και των εκτός προεδρείου παρατάξεων, προκηρύχθηκε στάση εργασίας και παράσταση στο ΣτΕ την Πέμπτη 1 Μαρτίου, ώστε να γίνει διάβημα στο Ανώτατο Δικαστήριο για να επισπευστεί η δημοσίευση.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Και τώρα που πληροφορούμαστε επίσημα πως η απόφαση δημοσιεύεται, η κ. Ρέτζιου με τον κ. Παπανικολάου επιμένουν να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και πάλι στο ΣτΕ, όμως  με άλλο αίτημα από το αρχικό: την ανάκτηση των απωλειών μας!


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Η μία εκδοχή είναι πως έχουν μπερδέψει το ΣτΕ με το Γενικό Λογιστήριο. Η άλλη εκδοχή είναι πως λείπει από το αγωνιστικό τους Curriculum μία κινητοποίηση και επιδιώκουν να τη συμπληρώσουν πάση θυσία..